Karácsonyi adománygyűjtés beteg gyermekeknek!

m.k. - 2014. november 04. kedd, 06:50

Segítsetek...


KARÁCSONYI ADOMÁNYGYŰJTÉS BETEG GYERMEKEKNEK!

Tisztelt Szurkolótársaink!

Hagyományainkhoz hűen idén is karácsonyi adománygyűjtést szervezünk a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika kis betegeinek és a különböző osztályoknak.
A gyermekek részére idén is játékokat (0-16 éves korig, tiszta állapotban), mesekönyveket, plüssöket (kimosva), csokit, gyümölcsöt, kis dobozos üdítőket, cukorbetegek számára készült édességeket, üdítőket várunk felajánlásként.
A kórház részére kétféleképpen tudtok adakozni. Egyrészt várjuk az anyagi felajánlásokat, másrészt kaptunk egy listát a kórháztól, hogy jelenleg mik azok a dolgok, amikre a legnagyobb szükségük lenne a különböző osztályoknak a mindennapi működéshez, ha ezek közül bármit feltudtok ajánlani, azt nagyon megköszönnénk.
Az osztályok számára szükséges eszközök:
-pulmonológiai és onkológiai osztályra 1-1 db öt polcos, kb. 180-190 cm magas hűtőszekrény mélyhűtő nélkül vagy kicsi mélyhűtővel ( 80.000.- ft / db körülbelül az ára)
-fülészetre és a neurológiára 4 db számítógép (nem feltétlenül új, viszont újszerű, jól működő kellene)
-onkológia csecsemő osztályára 1 db Baby-Alarm készülék
-ambulanciára 5 db görgős műbőr bevonatú irodai szék

Természetesen az anyagi felajánlásokból is majd ezeket szeretnénk megvásárolni, de amennyiben bármelyiket megkapnánk tárgyi felajánlásként, akkor a fennmaradó pénzt odaadjuk a kórháznak.

Utalásaitokat az alábbi számlaszámra küldhetitek, kérjük utalásnál írjátok oda, hogy „adomány”
Kovács László
Unicredit Bank
10918001-00000025-95930003
swift: BACXHUHB
iban: HU 27109180010000002595930003

December elején Budapesten, egy rendezvény keretein belül vesszük majd át a tárgyi felajánlásokat, játékokat, élelmiszereket, illetve aki nem tud utalni, az ott járulhat hozzá az adományozáshoz ha szeretne, erről a rendezvényről a későbbiekben még tájékoztatni fogunk Titeket.
Bármilyen kérdésetek lenne vagy felajánlásotok, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre írhattok nekünk ezzel kapcsolatban, természetesen aki nem tud részt venni ezen a rendezvényen, azzal külön egyeztetés után megbeszéljük, hogy hol és hogyan tudja átadni az adományát.

Mutassuk meg idén is, hogy mire képes a Fradi-család!

Köszönjük Nektek!
GM’95


Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva