Green Monsters: Karácsonyi adománygyűjtés!

m.k. - 2015. október 30. péntek, 11:22

Beteg gyermekeket és gyermekkórházakat szeretnének majd támogatni...Szurkolótársaink!

Hagyományainkhoz hűen idén is megrendezzük karácsonyi adománygyűjtésünket, mellyel beteg gyermekeket és gyermekkórházakat szeretnénk majd támogatni,főként a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát.

Mind tárgybeli, mind pénzbeli adományokat szívesen fogadunk, a tárgyi adományok közül leginkább az újszerű játékoknak, plüssállatoknak, könyveknek tudnánk hasznát venni, illetve szükség lenne kis kiszerelésű gyümölcslevekre, csokoládéra-nápolyira (cukros és cukormentes egyaránt), gyümölcsökre és bármilyen kisebb-nagyobb ajándéktárgyra, amivel a gyerekek arcára mosolyt csalhatunk.

A pénzbeli adományokból idén is megvesszük a kórház számára azokat a szükséges eszközöket, amiket önerőből nem tudnak beszerezni és amelyre a működésükhöz nagy szükség van. Természetesen ha van olyan, aki a szükséges dolgok közül bármit fel tudna ajánlani, azt is örömmel fogadjuk.

Ezek az eszközök az alábbiak:

-6 db mikrohullámú sütő

-1 db villanyrezsó

-3 db hajszárító

-2 db hűtőszekrény (max. 160 literes)

-infúziós pumpák

-pulseoximeter

-1 db polcos mélyhűtő

Sajnos támogatást szinte egyáltalán nem kap a kórház, így nem tudják megvenni a fent felsoroltakat, csak segítséggel.

Mivel a tavalyi évben nagyon jól sikerült az első ízben megtartott Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül jótékonysági focitorna, így ebben az évben is megrendezésre kerül, a torna részleteiről a későbbiekben fogunk tájékoztatást adni.

Addig is kérünk Titeket, hogy minél több helyen osszátok meg felhívásunkat, gyűjtsétek az adományokat és lehetőségeitekhez mérten támogassátok a kezdeményezést az alábbi számlaszámon:

Kovács László
Unicredit Bank
10918001-00000025-95930003
swift: BACXHUHB
iban: HU 27109180010000002595930003

A megjegyzésben kérjük tüntessétek fel: „karácsonyi adománygyűjtés”

Bármilyen kérdésetek lenne a fentiekkel kapcsolatban, írjatok nekünk a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre.

Mutassuk meg idén is, hogy együtt nagy dolgokra képes a Fradi-család!

Köszönjük Nektek előre is,

GM ’95

Green Monsters


Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva