Információk a holnapi kézilabda mérkőzéssel kapcsolatban

m.k. - 2015. november 06. péntek, 17:23

Mindenki a Syma-csarnokba...


Szurkolótársaink!

A kézilabda szakosztály arról tájékoztatott az imént bennünket, hogy annak érdekében, hogy minél többen a Ligeti Egységgel együtt szurkolhassunk a holnapi BL mérkőzésen további szektorokat nyitottak meg.

Félreértés ne essék. Nem férhet be több néző így holnap a Syma-csarnokba, de többen lehetünk a Táborban.

A lelátó teljességében egy ideiglenesen felépített szerkezet lett volna, ahová az értékesíthető jegyek is szólnak. A Tábor az "A" szektorban foglal majd helyet, az egyik kapu mögött.

Miután gyorsan betelt ez a szektor, így a szakosztály megszervezte, hogy az "A" szektor felett elhúzódó fix, beton lelátó részt is megnyissák nekünk, ezzel több száz szurkolni vágyó előtt a lehetőséget megadva.

Biztonsági kockázat miatt a kézilabda csapat vezetősége kéri, hogy ne, az "A" szektorba, hanem a felette megnyitott fix lelátón legyenek azok, akiknek nem oda szól a belépőjegyük, de velünk együtt szurkolnák ki a győzelmet.

A szakosztály egyeztetett a holnapi mérkőzés biztosítását végző illetékesekkel is: akinek nem az "A" szektorba szól - az amúgy érvényes és sok esetben sajnos drágább - jegye, de a Táborral szeretne szurkolni, azt minden további nélkül beengedik majd ebbe a szektor részbe.

Összefoglalva: annak érdekében, hogy az ideiglenes lelátó nehogy leszakadjon a túlterheltség miatt, kéri a kézilabda Szakosztály, hogy akinek nem oda szól a jegye, az az "A" szektor felett, a fix lelátón szurkoljon a Fradi Táborral!

"Összefoglalva: annak érdekében, hogy az ideiglenes lelátó nehogy leszakadjon a túlterheltség miatt, kéri a kézilabda Szakosztály, hogy akinek nem oda szól a jegye, az az "A" szektor felett, a fix lelátón szurkoljon a Fradi Táborral!"

Ezúton is köszönjük az effajta fáradozását Hemela Zsoltéknak.

Holnap találkozunk! Mindenki a Syma-csarnokba!

Hajrá Ferencváros!

Utolsó módosítás 2015. november 06. péntek, 17:30

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva