Derbi! Kivetítő a Népligetben!

FradiMob - 2015. december 08. kedd, 21:11

Azt csináljuk amihez értünk, ami a szívünkben él, akik vagyunk: SZURKOLUNK!


Reméljük lesz lehetőség pólót vásárolni... És talán egy lány vezér-szurkolótársunk megkéri az egyik vezér kezét...  De remek alkalom más tevékenységekre is...

Szurkolótársaink!

A szombati napon, az FTC-Újpest derbi napján, mint ismert újabb, ezúttal egész napos megmozdulást szerveztünk Nektek, nekünk, a Fradi Tábornak!

Már a reggeli óráktól kezdve várunk minden Fradistát a jótékonysági tornánkon, amelyről bővebben itt olvashattok: https://goo.gl/Ff7kv8

Mint ismert a derbi napján sorsolják ki, hogy kik lesznek Magyarország ellenfelei a 2016-os labdarúgó Európa Bajnokságon.

A párizsi sorsolást kivetítőn, élőben közvetítve, együtt tekintjük meg már a Népligetben 17:45-től!

A sorsolás után pedig robbanunk! Azt csináljuk amihez értünk, ami a szívünkben él, akik vagyunk: SZURKOLUNK!

Magunkért, a jövőnkért, a Ferencvárosért!

Tehát együtt, nagy kivetítőn tekintjük meg a derbit szombaton, a Népligetben!

Nem a kivetítős demonstrációk miatt fogunk visszatérni a stadionba. Azért, hogy visszajussunk, a rendezvények mellett minden egyes nap dolgozunk a háttérben és el is fogjuk érni mindezt! Viszont már elértük, hogy ez a Tábor soha nem látott egységben és létszámban vonult fel. Olyan sok ezer fős létszámban, amiről korábban álmodni sem mertünk volna, olyan létszámban, amiről az NB1 átlagnézőszáma is csak álmodik, hogy valaha eléri.
Erről a politikusok nem akarnak tudomást venni, de majd kénytelenek lesznek.
A Tábor egyben van és akkor is egyben lesz amikor visszatérünk! A Tábor, aminek TI mind a részesei vagytok, a Tábor, a B-Közép, amit most le akarnak cserélni.

FIGYELEM! TOVÁBBI PROGRAMOKRÓL A HELYSZÍNEN ADUNK TÁJÉKOZTATÁST...!

Mindenki a Népligetbe! FERENCVÁROS!!


Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva