Szerdán szilveszteri koccintás az Albert Stadionnál.

m.k. - 2015. december 27. vasárnap, 12:16

Találkozzunk december 30-án, este 18:00-kor a Sas szobornál...


Az SZSZJN felhívás:

Szurkolótársaink!

A hagyományokhoz méltóan ismét búcsúztassuk együtt az óévet.
Ezért várunk mindenkit, december 30-án szerdán, 18:00 órakor, a Sas szoborhoz!

A Fradi táborához és a szilveszteri hangulathoz illő körítéssel és hangulatfokozó eszközökkel búcsúztatjuk el az idei évet, hogy együtt kívánjunk egymásnak és a Ferencvárosnak egy szebb új esztendőt.

Pezsgőt (+műanyag poharat) és pirotechnikát mindenki hozzon.
Figyelem!

Nem kell engedély (egész évben) a 14. életévét betöltött személynek az 1. pirotechnikai osztályba tartozó pirotechnikai termékek - a petárda kivételével - megvásárlásához, birtoklásához, tárolásához, a használati és kezelési útmutatóban meghatározottak szerint felhasználáshoz 1 kg nettó tömegig. A 14. életévét be nem töltött személy csak nagykorú személy felügyelete mellett használhat fel 1. pirotechnikai osztályba tartozó tűzijáték terméket.

Nem kell engedély egész évben a 16. életévét betöltött személynek a 2. pirotechnikai osztályba tartozó tűzijáték termék - a petárda kivételével - megvásárlásához, birtoklásához, tárolásához és a használati és kezelési útmutatóban meghatározottak szerint felhasználásához 1 kg nettó tömegig. A 16. életévét be nem töltött személy csak nagykorú személy felügyelete mellett használhat fel 2. pirotechnikai osztályba tartozó tűzijáték terméket.

Nagykorú személy a 3. pirotechnikai osztályba tartozó tűzijáték terméket december 28-a és 31-e között megvásárolhatja, tárolhatja, birtokolhatja 3 kg nettó hatóanyag-tartalomig és a használati és kezelési útmutatóban meghatározottak szerint december 31-én 18 órától a következő naptári év január 01-én 06 óráig felhasználhatja. A fel nem használt vagy hibás 3. pirotechnikai osztályba tartozó tűzijáték terméket január 05-ig a vevő köteles a forgalmazónak visszaszállítani, aki ezt köteles térítésmentesen és költség felszámítása nélkül visszavenni.

Utolsó módosítás 2015. december 27. vasárnap, 14:07

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva