Szkenneresek figyelem!

m.k. - 2016. március 04. péntek, 11:19

Akció a stadionban, a DVTK mérkőzésen...


Oly sok szkennerestől hallottuk  már azt, hogy szinte mindenben egyetértenek a kintiekkel, csak a csapat vagy akár a család miatt ők bejárnak a stadionba.

Az Szszjn most hozzájuk és persze minden szkennereshez szól:


12. PERCBEN, A 12. JÁTÉKOSÉRT: "FRADI TÁBOR! FRADI TÁBOR!"

Elérkezettnek látjuk az időt, hogy a véleménykülönbségek, és az ellentétes elvi meggyőződések ellenére is kiálljunk végre egymásért. Temessük be azt az árkot, amelyet Klubunk vezetése ásott közénk!

A jelenlegi konfliktus feloldása egyértelműen az elnökségen múlik. Így kérjük azokat a Fradistákat, akik még bejárnak a Ferencváros hazai mérkőzéseire, hogy adjanak hangot a véleményüknek, jelezzék igényüket arra vonatkozóan, hogy a Ferencváros Tábora újra a lelátókon szurkolhasson.

Azt szeretnénk, ha Ti is felhívnátok a figyelmet a helyzet tarthatatlanságára egy pozitív üzenet formájában.

Kérjük Tőletek, hogy a szombaton 18:00-kor megrendezésre kerülő DVTK elleni mérkőzés 12. percében (ezáltal szimbolizálva, hogy a 12. játékos jelenleg hiányzik a stadionból) álljatok fel és egységben zúgjon a "Fradi Tábor, Fradi Tábor" rigmus 1 percen keresztül!

Számtalan "benti" megkeresett minket, miszerint nagyon szeretne segíteni és aktívabb szerepet vállalni a közösségért. A C-közép tagjai felvállalják az irányító szerepet. Kérlek, figyeljétek és kövessétek őket a mérkőzés alatt, hogy minél egyértelműbb, egységesebb és hangosabb legyen ez a pozitív üzenet!

Együtt egymásért!

Szeretettel várunk Titeket Csepelen!

Hajrá Fradi!

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva