Legyen szkennermentes a kupadöntő.

FradiMob - 2017. május 18. csütörtök, 14:07

Hogy ott lehessünk újra és együtt...Mivel minket olvasnak a klubházban és az MLSZ-ben is, és mivel támogatunk minden olyan kezdeményezést amivel a Ferencváros Tábora (is) újra a lelátón lehet, ezért...

(Az MLSZ nem ragaszkodik a szkennerhez, ha az mégis lesz,akkor az FTC vezetőinek köszönhetjük ezt meg.)

A cközép felhívása:

Mivel a kupadöntő MLSZ-szervezés, nyugodt szívvel megvalósulhatna akár a válogatott mérkőzésekéhez hasonló jegyértékesítés, a nemzeti csapat mérkőzéseire csak személyi azonosítással is be lehet jutni. Ne legyen tehát kötelező a szkenner, amely a Fradi-család szakadásának egyik elrettentő szimbóluma!

Csapatunk, a Ferencváros sorozatban immár harmadik évben jutott be a Magyar Kupa fináléjába. Használjuk ki, hogy idén is saját pályánkon kerül megrendezésre! Mindenki emlékszik rá, hogy a Vasas a jelenlegi bajnoki szezonban kétszer is elvitte a három pontot az Üllői útról. Kizárólag fergeteges buzdítással, kilencven (vagy százhúsz) percen át tartó pokoli hangulattal győzhetjük le riválisunkat, amellyel a bajnoki bronzért is küzdünk.

LEGYEN MÁJUS 31. ISMÉT AZ ÖSSZEFOGÁS NAPJA!

TÖLTSÜK MEG EGYÜTT A GROUPAMA ARÉNÁT!

Legyen ez a megbékélés és összefogás napja!

Kérjük a tisztelt médiumokat és a futballbarátokat, segítsék kezdeményezésünket azzal, hogy megosztják vagy csatlakoznak hozzá!


Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva