Buszos utazások a derbi napján!

FB - 2018. március 25. vasárnap, 17:25

A stadiontól, a kézilabdáról, Városkapuhoz és a stadionhoz, majd a vízilabdára...
Március 31, felpörög a Ferencváros. Lesz kézilabda MK mérkőzés, derbi a lilák ellen, majd férfi vízilabda Euro Kupa döntő. Lesznek olyanok akik csak az egyik, míg sokan olyanok, akik mindhárom mérkőzése ott kívánnak lenni. A mérkőzések szinte egymás után következnek, ahhoz, hogy mindenki mindegyikre odaérjen, a klub nyújt segítséget buszok indításával. A Tábor a derbire a Városkaputól fog vonulni, részletek később.

fradi.hu:

NB I-es labdarúgóink a válogatott szünet után legközelebb március 31-én, szombaton 17 órakor lépnek pályára az Újpest ellen idegenben, a Szusza Ferenc Stadionban.

A találkozó március 31-én, szombaton 17.00-kor kezdődik az újpesti Szusza Ferenc Stadionban, kapunyitás 15.00-tól.

Drukkereink ezúttal is igénybe vehetik a klubunk által biztosított szurkolói buszokat, amelyek ezúttal három helyszínről indulnak a Szusza Ferenc Stadionhoz:

- a Groupama Aréna 2. számú kapucsoportjától, a Jegy- és Regisztrációs Központ elől 9 db busz indul, gyülekező és indulás 13.45-14.30 között
- a Pólus Center parkolójában 1 db busz várja a szurkolókat, gyülekező 14.30-15.15
- női kézilabdacsapatunk Győr elleni MK elődöntőjének helyszínéről, az Ifjúság útja-Kerepesi út kereszteződésénél 2 db busz áll rendelkezésre, gyülekező és indulás 14.10-14.30 között

Fontos információ, hogy a stadionunktól induló kilenc busz közül nyolc Újpest-Városkapuhoz indul, a Fradi-tábor közös vonulásának indulási pontjához. Az utolsó busz közvetlenül a Szusza Ferenc Stadionhoz megy, így aki szeretné kihagyni a vonulást, ezt a buszt válassza.

A Derbi lefújása után az első két busz a Komjádi uszodához megy tovább, férfi vízilabda-csapatunk Euro Kupa döntőjének helyszínére, így érdeklődő szurkolóink kényelmesen odaérhetnek erre a találkozóra is. Kilenc busz a Groupama Arénához indul vissza, az utolsó pedig a Pólus Center parkolójába. Az autóbuszokra a szervezők tájékoztató táblákat helyeznek el, így mindenki láthatja, melyik busz melyik célállomásra indul tovább a Derbit követően.

A buszos utazás ezúttal sem kötelező, de érdemes igénybe venni, hiszen így gyorsan, kényelmesen és biztonságosan juthatnak szurkolóink a mérkőzés helyszínére, ráadásul a Szusza Ferenc Stadionnál a parkolási lehetőségek rendkívül korlátozottak.

NB I, 24. forduló
Újpest – FTC
Szusza Ferenc StadionUtolsó módosítás 2018. március 25. vasárnap, 17:45

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva