Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Zácsik Szandra a Ferencvárosról

- 2010. december 28. kedd, 12:42

Visszatért a Ferencvároshoz Zácsik Szandra.

Ha a ma délelőtti orvosi vizsgálatnál megkapja a sportolhat pecsétet, akkor este a Vác elleni, idegenbeli bajnokin ismét pályára léphet korábbi csapatával a válogatott kézilabdázó. A húszéves átlövő tavaly szerződött a szlovén Krim Ljubljanához, ám a napokban közös megegyezéssel felbontották 2011 nyaráig szóló szerződését.

– Teljesen meggyógyult a váll­sérülése?
– Jól sikerült az operáció, s már százszázalékos egészségi állapotban vagyok. Volt csapatommal, a Ljubljanával a közelmúltban Svájcban túráztunk, hat mérkőzést játszottam, és nem éreztem semmilyen fájdalmat.

– Ha teljesen egészséges, akkor miért bontották fel a szerződését?
– Az első év Ljubljanában gyorsan eltelt, de aztán jött a sérülés. Emiatt sokat voltam itthon, ugyanis itt gyógykezeltek. Az is igaz, hogy már korábban szerettem volna visszatérni a Fradiba, ám a ferencvárosi vezetők nem tudták előteremteni a pénzt, hogy kivásárolhassanak a szerződésemből. De a lényeg, hogy újra itt vagyok, és játszhatok.

– Milyen célt tűzött maga elé a Fradiban?

– Szeretnék a csapat hasznos tagja lenni. Szeretném, ha a KEK-ben ki tudnánk harcolni a negyeddöntőbe jutást, no és azt, hogy itthon megszorongassuk a címvédő Győrt, amely még mindig egyeduralkodó. Jelenleg a harmadik helyen állunk, de a vesztett pontok tekintetében a másodikok vagyunk. Minimum ezt kellene megőrizni.

– Sérülése miatt kénytelen volt kihagyni a december eleji Európa-bajnokságot. Mit szól a válogatott szerepléséhez?
– Minden mérkőzést megnéztem a televízióban, és borzasztó volt, mert annyira, de annyira szerettem volna segíteni. Mátéfi Eszter szövetségi kapitánnyal napi kapcsolatban voltam és vagyok, s ha behív a keretbe, természetesen örömest állok a rendelkezésére.

– Mit szól a tizedik helyhez?

– Nem reális helyezés. Egy újjászerveződő, fiatal válogatottól a négy közé jutás nagy bravúr lett volna. Ám akik ítéletet mondanak a válogatott felett, jó, ha figyelembe veszik, hogy a csapat sérülések miatt nem tudott a legerősebb összeállításában pályára lépni. Ennél mindenképpen többre vagyunk képesek.

(magyarhirlap.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva