Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Haber: Azt hittem kirúgnak

- 2011. január 04. kedd, 16:58

Féltem, hogy a hülyeségem miatt vége a ferencvárosi pályafutásomnak

– Júliusban csatlakoztam a csapathoz az ausztriai edzőtáborban. Megvolt az esélyem rá, hogy első számú kapus legyek, miután Megyeri Balázs az Olympiakoszhoz igazolt. Aztán az egyik edzésen egy védésnél megsérültem, elszakadt a szalag az ujjamban. A klub első reakciója az volt, hogy leigazolta Marko Ranilovicot. Ez volt karrierem egyik legszerencsétlenebb időszaka, hiszen első számú kapus lehettem volna ennél a nagy múltú klubnál. A rehabilitáció alatt Ranilovicnak remekül ment, így ő lett a kezdőkapus, ezt nehéz volt feldolgozni. Aztán elkövettem egy óriási hibát, egy nagy hülyeséget. A klub engedélye nélkül három napra hazautaztam személyes okok miatt. Mikor visszatértem, azt hittem, felbontják a szerződésem, de csak egy komoly pénzbüntetést kaptam tanulságképpen, amit sosem fogok elfelejteni. Ezután Prukner László biztosított róla, hogy továbbra is számol velem a felelőtlenségem ellenére.

Ha a Ferencváros mezét viseled, mindig a középpontban vagy, hiszen ez Magyarország legnagyobb klubja. A zalaegerszegi potyagól a Fradiban eltöltött időszakom egyik legrosszabb pillanata volt. Ráadásul az utolsó percekben egy büntető miatt ki is kaptunk. Bár az edző nyugtatgatott, a következő meccsre elvesztettem a helyem a csapatban. Ezt követően azért küzdöttem, hogy újra visszakerüljek, és Pápán ismét én védhettem, ahol sikerült egy tizenegyest is megfognom. A pozitív dolgaimat nem szeretném kiemelni, de örülnék, ha az a hiba nem ismétlődne meg.

Azt leszögezném, hogy Marko és én jó barátok vagyunk, emberileg és szakmailag is segítjük egymást. Ugyanakkor verseny is van köztünk, hogy minél jobb teljesítményt nyújtsunk. A Fradi a legnagyobb klub Magyarországon, ezért mindig büszke vagyok, ha pályára léphetek a színeiben. Januárban Romániába megyünk edzőtáborozni, ott is megteszek majd mindent, hogy megmutassam, megérdemlem, hogy elsőszámú kapus legyek. Jelenleg csak a minél jobb teljesítményre koncentrálok, a klubbal pedig már megkezdtük a tárgyalást az újabb egy éves szerződéshosszabbításról. Ez elég önbizalmat ad, és persze a válogatottnak is szívesen állok rendelkezésére.

Forrás

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva