Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Busai: “Óriási megtiszteltetés!”

- 2012. január 13. péntek, 08:56

Interjú a legújabb igazolásunkkal

Szia Busa! A focinews.com illetve az összes szurkoló nevében üdvözöllek a Ferencvárosban. Mesélnél nekünk arról, hogy mikor és hol kezdtél el focizni?

„7 éves koromban kezdtem Gödöllőn és 10 évesen kerültem az MTK-hoz.”

Kik voltak rád a legnagyobb hatással? Kiknek köszönheted a legtöbbet?

Mindenképpen ki kell emelnem Lovrencsics Lászlót (Gödöllő), Both Józsefet, Sisa Tibort illetve Urbányi Istvánt és persze nagyon-nagyon sokat köszönhetek a szüleimnek!!

Milyen becenévre hallgatsz, hogyan fognak szólítani a társak? Hogyan szólítsanak a szurkolók?

Hát a legtöbben Busának szólítanak. Szerintem maradjunk ennél.

Sok szurkoló az utánpótlás válogatott sikerei idejében ismerhette meg a nevedet. Azóta viszont eltelt jó néhány év. Mi történt veled azóta?

Az U-19-es siker után maradtam még az MTK-ban, de ott nem kaptam meg a lehetőséget illetve sokáig nem is játszhattam, mert nem hosszabbítottam meg a szerződésemet, aztán végre sikerült elszabadulnom és az elmúlt 2 évet Svájcban töltöttem…

Hogy telt az elmúlt 2 év? Mi vezetett ahhoz, hogy végül hazatérj?

Úgy érzem az első másfél év nehéz volt, de sikeresnek mondhatom hiszen a meccsek nagy részén folyamatosan játszottam,  jól éreztem magam! Az utolsó fél év nagyon nehéz volt, új volt az edző és nem kaptam lehetőséget, ráadásul problémánk is volt egymással. Ezt nem bírtam elviselni, ezért döntöttem a hazatérés mellett.

Mennyire volt valójában kérdéses, hogy hozzánk igazolsz?

Volt több ajánlatom is, itthonról és külföldről is! Voltak jobb ajánlatok is, de amikor a FRADI hívott, nem tudtam nemet mondani! Ez óriási MEGTISZTELTETÉS!!!

Olvashattuk több helyen, hogy FRADISTA vagy gyerekkorod óta. Mit jelent neked a Ferencváros? Mikor voltál először Fradi meccsen? Voltak e példaképeid csapatunkból?

Igen, ez így igaz. Szerintem 7 éves lehettem, amikor először voltam a FRADI pályán egy Vasas elleni meccsen! Rendszeresen jártam meccsre, több BL és UEFA – kupa meccsen szorítottam a csapatnak! A  példaképeim Gera Zoli és Lipcsei Peti voltak!

Azt tudjuk, hogy a középpálya közepén érzed magad a legjobban, de milyen középpályás is vagy te valójában? Egy vérbeli védekező középpályás, egy irányító középpályás vagy pedig egy mélységből is irányítani tudó védekező középpályás?

A védekezést és a támadást is segítem! Majd meglátjuk, hogy a stáb milyen feladatot bíz majd rám.

Mik a céljaid rövid illetve hosszabb távon a Ferencvárosban?

Rövid időn belül szeretnék megragadni a kezdőcsapatban, hosszabb távon mindenképp bajnoki cím megnyerése és nemzetközi porondon való bizonyítás.

Köszönjük szépen, hogy a rendelkezésünkre álltál. Mielőbbi gyors beilleszkedést és minél eredményesebb tavaszt kívánunk neked az Üllői úton. Végezetül, üzennél még valamit a szurkolóknak?

Remélem, hogy hamar sikerül megszerettetnem magamat velük és a csapat mellett állnak majd jóban és rosszban! Hajrá FRADI!!!

(focinews.com)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva