Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Mindketten győzni akarnak

- 2011. március 06. vasárnap, 12:24

Supka Attila és Prukner László is ugyanazokra a kérdésekre válaszolt a Honvéd honlapján

Supka Attila és Prukner László is ugyanazokra a kérdésekre válaszolt a Honvéd honlapján.

- Milyen program szerint, milyen menetrend alapján készültek a vasárnapi rangadóra?

Supka Attila: – Mivel vasárnap van a meccs, egy nappal később kezdtük a felkészülést, több pihenőjük volt a játékosoknak. Ettől eltekintve a menetrend ugyanaz volt, mint a többi bajnoki mérkőzés előtt. Szombat délután volt a mérkőzés előtti utolsó edzésünk.

Prukner László: – Semmi eltérés nem volt a felkészülésben a megszokotthoz képest. Nekünk minden meccs rangadónak számít, mivel nagyon kiegyensúlyozott a mezőny!

- Vannak-e olyan játékosok, akikre különböző okok miatt nem számíthat?

Supka Attila: Több játékosunk nem léphet pályára. A felkészülés alatt többen is kiestek: Rufino, Baráth, Hercegfalvi, Botis, ráadásul Moga az MTK elleni meccsen súlyos sérülést szenvedett.

Prukner László: – Egyedül Ródenbücher István volt sérült, most a gyógyulását követően az NB2-ben játszik.

- Meccsre járó szakemberként milyen tapasztalatai vannak a leendő ellenfélről, mire kell majd a legjobban odafigyelniük?

Supka Attila: – Az őszi szezon végére összeállt a Ferencváros. Eléggé agresszív támadójátékot próbálnak játszani és a játékrendszerükben eredményesek is tudnak lenni.

Prukner László: – Az maradjon a mi titkunk, hogy hol látjuk a Honvédot erősnek, gyenge pontja meg nincs, így érdemi választ nem tudok adni!

- A saját játékuk melyik elemével múlhatják felül a riválisukat?

Supka Attila: – Bízom benne, hogy azokat az elemeket, amelyeket hétről-hétre gyakorlunk az edzéseken, megvalósítjuk már vasárnap. Fontos, hogy az elmúlt mérkőzéseken rögzített helyzetek után elkövetett hibáinkat ki tudjuk küszöbölni.

Prukner László: – A meccs végén teljesen autentikus választ tudok adni, addig meg csak találgatnék, ezt meg nem tenném szívesen.

- Mit jelentett régebben és mit jelent manapság a magyar labdarúgásnak a Honvéd-Ferencváros párosítás?

Supka Attila: – Régebben és most is rangadónak számított és számít a párosítás. A csapatok múltjait tekintve, a tradícióknak megfelelően harcos mérkőzéseket szokott vívni egymás ellen a két gárda. Azon dolgozunk, hogy a mostani rangadóból mi kerüljünk ki eredményesebben.

Prukner László: – Egészen mást. Régen az összes budapesti csapat azt igazolt, akit akart a hatalom támogatásával. Ma ez nem így van és ez így van jól. A pillanatnyi állapot meghatározó a két csapat szempontjából is. Bízunk a legjobbakban!

- Mindkét csapatnak fanatikus szurkolótábora van, garantált a remek hangulat. Kell-e erre külön készülni, mit számít a drukkerek lelkes buzdítása az ilyen rangadókon?

Supka Attila: – Nagyon sokat számít. Az MTK elleni meccsen idegenben sokat segítették a csapatot a vereségünk ellenére. Együtt képes a szurkolótáborunk elérni azt, hogy a Fradi ellen a Honvéd-tábor hangját jobban lehessen majd hallani. Remélem, megfelelő eredménnyel honoráljuk azt a támogatást, amelyet a csapat felé mutatnak.

Prukner László: – Egyetértek a kérdésben leírt megállapítással. Remélem, hogy mindkét tábor példát mutat szurkolásból és ezzel segíti csapatát.

Forrás: honvedfc.hu

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva