Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Czéh László: Nyer a Fradi

- 2011. március 08. kedd, 12:52

Egykori középpályásunk honlapunknak taglalta az esélyeket.

- Mit vársz a szombati meccstől?

- Egyértelműen Fradi győzelmet. Nem lehet kérdés, hogy itthon tartja a három pontot a Ferencváros. Sok gólos találkozó lesz, ahol mi, azaz a Fradi nyer!

- Akkor szerinted kijelenthető, hogy mi vagyunk a meccs esélyesei?

- Ezt nem mondtam. A Videoton az esélyes, de ez a Fradi otthonában nem számít. Az Üllői úton oroszlánbarlang vár a piros-kékekre, ahol megremegnek majd a lábak.

- Te játszottál mindkét klubban, melyik csapathoz húz a szíved?

- Ez nem kérdés. A Videoton össze sem lehet hasonlítani a Fradival. Nekem gyerekkorom óta szívügyem a Ferencváros, már 13 évesen voltam az Üllői úton, de sajnos csak a pályafutásom vége felé tudtam a Fradihoz kerülni, pedig előtte mindig volt erre lehetőség, de akkori klubjaim nem engedtek az Üllői útra. Már amikor a Pécshez meg a Vidihez kerültem akkor is hívtak a Ferencvároshoz, ez akkor sajnos nem jött össze.

- Nem sokat játszottál a Fradiban, de az annál emlékezetesebb év volt.

- Igen, akkor megnyertünk mindent. Bajnokok és kupagyőztesek lettünk, így a mienk lett automatikusan a Szuper Kupa is. Előtte nyáron pedig a Vác ellen hódítottuk el ezt a serleget. Nagyon jól éreztem magam a Ferencvárosnál, nekem ez a pályafutásom csúcsa. Olyan középpályás sorunk volt, ami páratlan, Flórival Lisztessel, Petivel. Gyönyörű emlékeim vannak az Üllői útról.

- Megnézed a szombati rangadót?

- Tv-ben mindenképpen, de nagy a sansz arra is, hogy a lelátón szurkolok majd a srácoknak.

Forrás: ftcnews.com

Utolsó módosítás 2011. július 28. csütörtök, 12:28

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva