Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Prukner: A kritikák elől nem dugom homokba a fejemet

- 2011. április 29. péntek, 21:10

Edzőnk a Blikk kérdéseire adott választ

Fél év sem telt el a kinevezése után, és már szembesülnie kellett az anyagi problémákkal. Bírja még?

Prukner László: Kihívásnak tartom, hogy ilyen helyzetben is sikeres legyen a Fradi. A télen egyik napról a másikra jelentették be, hogy a brit tulajdonos nem finanszírozza tovább a csapatot. Magyarországon ezzel sajnos számolni kell.

A Fradi tavasza mégis rapszodikus. Miért?

Prukner: A létbizonytalanság megbontotta az egységet. Nem arról van szó, hogy a labdarúgók ne tudnának élelmiszert venni, de van, aki a fizetése nagy részét hazaküldte eddig (ő Andrezinho ), s akad, aki lakáshitelét nem tudja fizetni. Az ősszel, ha gólt kaptunk, megvoltak azok az apró momentumok, amelyek átlendítették a játékosokat a holtponton. Most ezek hiányoznak. Azért harcolunk, hogy így is dobogón legyünk.

A kaposvári vereség miatt kritizálták. Hogy viseli ezt?

Prukner: Én minden vereségbe belehalok. Kaposvárról is győztesen akartam hazahozni a csapatot. A kritikák elől nem dugom homokba a fejemet. A Fradinál a szurkolói megnyilvánulások pozitív és negatív irányban is szélsőségesek, meg kell tanulnom kezelni ezeket. A kritikák nem esnek jól, de mindig kapok támogatást, amely erőt is ad.

Az MTK elleni meccsen az önben felgyülemlett feszültség miatt dobta a kabátját?

Prukner: Érzelmileg túlfűtött vagyok. Nem ülök le a kispadra sem, együtt élek a játékkal. Akkor dobtam le a zakómat, amikor kimaradtak a helyzetek.

Vasárnap a DVSC ellen játszanak, s a Lokival nemrég hírbe hozták önt…

Prukner: Tudomásom van arról, hogy a Debrecen tulajdonosa engem is szeretett volna a kispadon látni. Hivatalosan nem kerestek, de ha felkértek volna, nemet mondok, mert az FTC edzője vagyok jelenleg.

Forrás: Blikk

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva