Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Maróti: Önbizalom kell a Debrecen legyőzéséhez

- 2011. május 01. vasárnap, 10:51

Maróti szerint fejben dőlhet el a mérkőzés

- Kívülről milyen volt az őszi Loki-Fradi?
- Sajnos a Kaposvár ellen kiállítottak, ezért csak a lelátóról nézhettem azt a meccset – kezdte Maróti. – Kifejezetten jól játszottunk, sajnos a végén egy védekezési hiba miatt Czvitkovics eldöntötte a mérkőzést. Akkoriban egyébként az utolsó percekben nem tudtunk kellőképpen koncentrálni, több pontot is elhullajtottunk a hajrában.

- Most mire számítasz?
- Szoros meccsre, de remélem a vége más lesz. A Debrecen hullámvölgybe került, bár úgy tűnik, az új edzővel sikerül ebből kimászniuk. Nekünk a dobogó a célunk, ezért mindenképp nyerni akarunk.

- Fontos találkozó vár ránk, mert amelyik csapat nyer, nagyot lép a dobogó felé…
- Ez így van, de ne felejtsük el, hogy rajtunk és a Debrecenen kívül a Paksnak, a Kaposvárnak és a Zalaegerszegnek is az a célja, hogy érmet szerezzen. Kétségkívül, egy győzelem nagy lökést adhat a csapatnak.

- Mi dönthet ezen a rangadón?
- Azt gondolom, hogy a Debrecen még most is erős kerettel rendelkezik, de nálunk is vannak nagyon jó játékosok. Önbizalommal teli játékot kell produkálnunk, sajnos tavasszal ez nem mindig volt ránk jellemző. Ha bátran játszunk és hozzuk azt, amit tudunk, akkor legyőzhetjük a címvédőt.

(ftc.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva