Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Menyhárt aláírt

- 2012. július 16. hétfő, 12:40

Vélhetően jobb védőt fog játszani.

Ma kora délután aláírta 1 plusz 1 évre szóló szerződését a Ferencvároshoz Menyhárt Attila. A 27 éves labdarúgó a felkészülés kezdete óta csapatunk edzéseit látogatja, és ugyan jelenleg kisebb sérüléssel bajlódik, de napokon belül újra százszázalékos munkát tud végezni.

- Milyen érzés hivatalosan is a Fradihoz tartozni?
- Fantasztikus – fakadt ki Menyhártból. - Azt gondolom, minden labdarúgó álma, hogy egyszer a Ferencvárosban futballozzon. Szerepeltem a Fradi utánpótlásában, szóval tisztában vagyok azzal, hogy mi az a Fradi Szív. Várom, hogy bizonyítsak és megmutassam magam a drukkereknek!

- Említetted, hogy játszottál már korábban klubunkban, így a jelenlegi szerződéskötést visszatérésnek is lehet nevezni. Mi történt, mióta elmentél?
- Több csapatban is megfordultam. Játszottam Vecsésen, onnan Kecskemétre igazoltam és legutóbb a REAC-ban szerepeltem. Örülök, hogy most a Ferencvároshoz igazolhattam.

- Hogyan tudtad meg, hogy számítanának rád a Fradiban?
- Az elmúlt szezon vége felé már hallottam róla, hogy Détári Lajos felfigyelt rám. Az idény végén közölték velem, hogy a tréner számolna velem. Megtisztelő a bizalma, remélem, hogy élni is tudok vele.

- Milyen játékosként mutatnád be magad?
- Erényeim közé tartozik a gyorsaság, valamint, hogy az egész jobb oldalt képes vagyok bejátszani. Védőként és középpályásként is számolhat velem Détári Lajos, ott futballozom, ahol ő mondja.

- A felkészülés első edzése óta csapatunkkal készülsz. Mik a tapasztalataid?
- Már az első pillanatoktól kezdve úgy érzem, hogy egy igazán profi klubhoz kerültem. Minden játékos teljesen alárendeli magát a munkának. Profi labdarúgók, profi szakmai stáb, és profi csapat vesz körül. Öröm itt dolgozni.

- Mivel lennél elégedett egy év múlva?
- Elégedett lennék, ha bemutatkozhatnék a Ferencvárosban, és folyamatos játéklehetőséget kaphatnék az NB I-es csapatnál. Ezek most az elsődleges személyes céljaim. Remélem, hogy ezen kívül a csapat kiemelkedően szerepel majd a bajnokságban, és sok győztes meccsnek örülhetnek a szurkolóink.

(fradi.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva