Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Józsi: Mindenki ellen dominálni szeretnénk

- 2012. október 30. kedd, 08:55

Középpályásunk szerint a csapat rengeteget fejlődött Ricardo Moniz irányítása alatt.

Az FTC vasárnap hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Győr együttesével. A fővárosiak talán idénybeli legjobb játékukat nyújtották az ETO ellen, a vendégek többször is csak a szerencsének köszönhették, hogy megúszták a Fradi rohamait, és végül egy ponttal távozhattak. Az összecsapás után a kiváló játékot mutató Józsi Györggyel beszélgettünk.

- A magam részéről a döntetlen ellenére is gratulálnék, végig nagyszerűen játszottatok…

- Ez már sorozatban a sokadik olyan meccsünk, amikor végig mi uraljuk a mérkőzést, és mégsem tudunk győzni. Nekem is volt kettő óriási ziccerem, például, amikor a végén a kapu előtt a sárban megállt a labda… Végig hősiesen védekezett a Győr, ennek köszönhetően sikerült megúszniuk ezt az estét.  

- Ilyen tempót nem könnyű végigbírni. Voltak holtpontok a mérkőzésen?

- Belülről úgy éreztem, hogy végig jól bírtuk. Az elején bekapott gól nem fogott meg bennünket, ugyanúgy mentünk tovább, tudtuk, hogy jó erőben vagyunk. A következő fordulókban, az MTK és a Debrecen ellen is dominálni szeretnénk, pattogjon a labda az ellenfél térfelén, így kevesebb rá az esély, hogy gólt kapunk. Bízom benne, hogy az MTK-nak sem fekszik majd az agresszív stílusunk.

(topliga.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva