dr.Orosz Pál forog a sírjában.

Buga Jakab - 2015. július 25. szombat, 15:26

Lelátói megtisztulás a Fradinál...

Az MTI-n jelent meg egy interjú orosz pál FTC zrt vezérigazgatóval. Ezt olvasva, biztosak vagyunk benne,hogy forog a sírjában a klub korábbi legendája dr.Orosz Pál látva mit tesz a Ferencvárossal az ő kis fiacskája.

Íme:

Orosz Pál szerint azok a szurkolók, akik valóban szeretik a Ferencvárost és megtehetik (tehát akiknek ők megengedik), azok bemennek a stadionba és drukkolnak a csapatnak (szigorúan a nyugdíjasok által írt kódex szerint, mindenképpen két kézzel, elnökünket, istenkirályunkat, a gyermeklelkek megmentőjét dicsőítve, természetesen órabérért.), amelynek most különösen nagy szüksége van a támogatásra ahhoz, hogy megvalósítsa hosszútávú terveit.

Szar van a palacsintában, kiestünk és lázad a sok rabszolga az úr ellen. Azonnal kéne valami megvásárolható celeb,vagy régi ikon, de nem olyan aki az összes csapattársa nőjét lekúrta, meg hitelesebb,mint a szegedi kisfiúbaszó, és ő is elmondja,hogy kubatov gabi azt üzente, elfogyott a ... 

Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója az MTI-nek adott szombati interjújában többek között arról is beszélt, hogy csütörtökön, a bosnyák FK Zeljeznicar otthonában elszenvedett 2-0-s Európa Liga-selejtezős vereség során – amelyet követően 3-0-s összesítéssel búcsúzott a magyar együttes – munkássága elmúlt négy és fél évének egyik legszánalmasabb másfél óráját élte át.

Gúnyosan mosolyogtak a bosnyákok

„A vezetőknek fenntartott részben nagy tisztelettel fogadtak bennünket, én még az itthoni vereség után is szinte biztos voltam a továbbjutásunkban, ugyanis reálisan nézve a Ferencvárost jobb játékosok alkotják, komolyabb anyagi és sportszakmai háttérrel dolgozik (pontosabban a Ferencváros ezt hazudja a közvéleménynek, igen sikeresen,hol a Blikk,hol Bors,hol meg a többi fizetett szaron keresztól,de ugye a puding próbája az evés, és ez a puding bizony romlott.). Ők sem titkolták, hogy mi vagyunk az esélyesebbek, mégis a végén kettő-nullnál egy-két gúnyos mosolyt is láttam” – mondta a sportvezető, aki szerint ugyanakkor nem szabad elfejteni, hogy bár hatalmas csalódás a kiesés, még mindig az építkezési fázisban vannak.

Építkezés fázisa 4 év után, úgy,hogy hatalmas nagy sztárokat igazolunk, majd fél év után és kb,. 20 percnyi játékidővel ajándékba odaadjuk bárkinek? Mesélj még,kérlek. Főleg a pénzmosodáról. Amikor az állami pénz látszat megbízásokkal a haveri közvélemény-kutatókhoz kerül.


Orosz Pál cáfolta a sajtóban megjelent híreket, amelyek szerint egy szurkolói csoportot a magyar klub döntése miatt nem engedtek be a szarajevói stadionba. A mintegy 250 fős tábor - amely a hazai találkozókat a vénaszkenner bevezetése óta bojkottálja, így nincs regisztrálva az egyesületnél - a csoport honlapjának beszámolója szerint a Ferencváros jegyvásárlási rendszerét megkerülve egy hazai szektorba vásárolt belépőket, azonban állításuk szerint Szarajevóban a stadionba már nem jutottak be, mivel az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) illetékese nem vállalta ezt a kockázatot. Ugyanakkor - ahogyan cikkük fogalmaz - a Ferencváros vezetőire bízta a döntést, akik állítólag ehhez nem járultak hozzá.

"A Ferencváros előre külön felhívta a szurkolók figyelmét, hogy ne induljanak el a vendégszektorba szóló érvényes jegy nélkül, mert előfordulhat, hogy nem engedik be őket. A közlemény szándékosan fogalmazott feltételes módban, jót akartunk, azt tudtuk előre, hogy a döntés nem a Fradi kezében van, sosem volt abban, csak szerettük volna jelezni, feleslegesen senki ne induljon útnak, ne kockáztasson" - mondta Orosz Pál, aki nemleges választ adott arra a kérdésre, valóban volt-e megkeresés az UEFA részéről, hogy hozzájárulnak-e a csoport beengedéséhez.

Na persze. Pont ugyanez volt Rijekában is. Véletlenül. Feltételes módban. És a szurkolók hívták fel a Ferencváros nevében a konzult és jelezték azt,hogy hamis jeggyel mennek a huligánok balhézni, ezért jobb ha be sem jutnak a városba. Aztán a szurkolók ugyanezt mondták a rendőröknek. Nem az FTC képviselői, hanem a szurkolók, Hiszen a szurkolók valójában nem is akartak bejutni a meccsre, unatkoztak, ezért utaztak Szarajevóba. És a kinti rendőrök, klub vezetők és szurkolók szintes sírva hazudták,hogy az UEFA az FTC-re hivatkozva nem engedi a belépést. Tulajdonképpen ezek színészek voltak. Nagyon jó színészek. 

Orosz, apád forog a sírjában. Sajnos.

„Az UEFA ellenőre látott veszélyforrást a szurkolók keveredésében. Az FTC-nek a legfontosabb a saját szurkolóinak a biztonsága, minden mérkőzésen, legyen szó hazai vagy idegenbeli találkozóról, ezt tartjuk szem előtt, szakembereink ennek szellemében végzik dolgukat” – szögezte le.

Aha. A gond csak az, hogy mindenki azt szerette volna, ha mi a hazaiak közé szóló belépővel a vendégszektorba (esetleg a tulajdonképpen nem létező ütköző vagy semleges szektorba) tudunk bemenni, tehát itt szó sem volt semmilyen keveredésről.

A sittes,köztörvényes, kábítószeres szakembereket inkább ne is említsük, ismeri őket mindenki. Apádnak is megvolt róluk a véleménye.


Orosz Pál emlékeztetett rá, az előző évben a klubot a máltai Sliema Wanderers és a horvát HNK Rijeka elleni Európa Liga-mérkőzést követően is megbüntették, utóbbi különösen nagy bevételkiesést jelentett. A korábbi évek hasonlóan súlyos büntetései után komolyan az a veszély fenyegette a Ferencvárost, hogy az európai futball végleg kiveti magából, ami végzetes is lehet. Ezért hoztak olyan döntést, hogy a teljesen legális vénaszkenner alkalmazásával újítják meg a beléptető rendszert, illetve a regisztrálást, és csak azok vásárolhatnak belépőt a klub hazai és idegenbeli összecsapásaira, akik ennek alávetették magukat.

Rijekában a szkenneresek miatt volt büntetés, nagy bevételkiesés. Tehát a vénaszkenneres újítás után. Hazugság azt mondani,hogy a büntetés indokolta a beléptető rendszer szigorítását.

Persze ti, megszokásból hazudtok.


„Ha valaki szereti a Ferencvárost és megteheti, az bejön és szurkol a csapatnak, de akkor is alá kell vetnie magát a regisztrációnak. Utána felőlem akár engem is szidhat a stadionban. Van egy olyan szűk réteg, amely kifejezetten a jelenlegi vezetés ellen van, de azt nekik is látni kell, hogy ha Kubatov Gábor elnök nem lenne, akkor ma nem itt tartana a Ferencváros” – hangsúlyozta Orosz Pál.

Na de pál!!!! Pár srác egy olyan kiírást helyezett el közterületen amin békét és párbeszédet szerettek volna, mire a klub köztörvényes sittes szakemberei és a biztosítási csaló jobbkeze megtámadta őket, letépték a kiírást, leköpték a srácokat. Te meg jössz ezzel a hülye dumával,hogy akár téged is szidni lehet? Meg ezzel a klubmegmentő szarral? Hát furulyás meg berki is megmentő volt!!! Basszus, apád forog a sírjában.


„Egy kis józanságot kérünk, ez a csapat az előző szezonban a klub elmúlt évtizedének legjobb szezonját produkálta, ezen a két meccsen elbuktunk, de pont ez az, ami visszaigazolást ad, hogy keményen dolgozni kell tovább. És ugye azt senki nem hiszi komolyan, hogy az elnöknek kell gólt is rúgnia. Az ő feladata a körülmények megteremtése, márpedig Magyarországon pillanatnyilag itt a Ferencvárosban vannak a legideálisabb feltételek, a játékosoknak, az edzői stábnak minden a rendelkezésére áll, az elnök elvégzi a feladatát, most a fiúkon a sor, hogy visszaszerezzék a szurkolók bizalmát.” Nem orosz, nem a fiúkon a sor. hanem a klub vezetőin. De attól tartok, ők már nem tudnak semmit sem visszaszerezni. Olyan sokszor és olyan mocskos módon támadták a szurkolókat,hogy ezeknek, nektek már nincs visszaút. Ha pedig az ideiglenes elnök nem sütkérezett volna a dicsőségben, akkor talán a szarban sem hemperegne most. Apád forog a sírjában.

Orosz Pál kiemelte, hogy az új vezetés alatt épült fel a nemzetközi díjat is elnyert Groupama Aréna, teljes egészében megújult a klub népligeti utánpótlásképző bázisa, az egyesület anyagilag talpra állt, van komolyan vehető jövőképe, a labdarúgócsapat hosszú idő után ezüstérmes lett a bajnokságban, elnyerte a Magyar Kupát, valamint a Ligakupát, sőt a Szuperkupát is.

Pontosan tudom, mit jelent a Ferencváros, én is a stadionban nőttem fel, de el kell fogadni, hogy a mai világ eljutott oda, hogy nem lehet olyan dolgokat csinálni a lelátón, mint mondjuk húsz évvel ezelőtt. Kimondott célunk ma már a bajnoki cím, és az, hogy öt éven belül bejussunk egy Európa Liga-csoportkörbe. Ehhez bizonyos megtisztulási fázisokon keresztül kell menni, ez is egy ilyen...” – mondta Orosz, akinek az édesapja, az olimpiai bronzérmes Orosz Pál 1952-től 1966-ig erősítette a zöld-fehéreket, többek között bajnoki címeket és Vásárvárosok Kupáját nyert a csapattal.

Persze, te is lelátói gyerek vagy, csak éppen téged sem látott még senki ott ahol... Ez egy ócska PR duma már megint.  Újabb 5 év? Nem arról volt szó valamelyik hazugságba,hogy idén lesz ez? A megtisztulási fázis pedig nem vonatkozik a pl. köztörvényes sittes secusokra vagy mondjuk arra, hogy a tehetség kapjon lehetőséget az utánpótlásnál ne pedig az apuci által pénzelt? Apád forog a sírjában.

(bővebben: itt )


Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva