Újabb akciók lesznek.

FradiMob - 2016. március 17. csütörtök, 17:07

Egyenlő feltételeket akarunk,egy egységes beléptetési rendszert...


borsonline.hu:

A csepeli szurkolás után újabb akciókat terveznek a szurkolók. Szerintük a vezetők hamarosan beszüntetik a vénaszkennert.

Tízezer fradista szurkolt, s egyben tiltakozott a Groupama Aréna beléptető rendszere ellen a vasárnapi Csepel–FTC II (2-0) NB III-as bajnokin. Az élvonalbeli nézőszámokat megszégyenítő, az ország minden pontjáról érkező ultrák nem adják fel, ha kell újra és újra összegyűlnek, amíg a klub elnöke, Kubatov Gábor és emberei meg nem törnek.

– Lassan itt az ideje, hogy Ferencváros vezetése észbe kapjon – mondta a Borsnak Hamberger Ádám, az NB I-es meccseket bojkottáló Green Monsters szurkolói csoport vezetője. (A Capo.)

– Rajtuk kívül már mindenkinek kinyílt a szeme. Azok a szurkolók is hangot adtak nemtetszésüknek, akik látogatják az FTC meccseit, a média is teljes mértékben beállt mögénk, és a közvélemény is támogat minket.
A tiltakozó csoport szószólója szerint már nem kell sokat várni arra, hogy az FTC vezetői végleg beszüntessék a vénaszkennert, és az ultrák visszajussanak a stadionba, mert Kubatovra egyre nagyobb nyomást gyakorolnak.

– Nem kivételezést, csupán egyenlő feltételeket akarunk. Egy egységes beléptetési rendszert, hogy úgy járjunk meccsre, ahogy az ország többi stadionjába lehet. Ne legyen se könnyebb, se nehezebb bejutni egyik vagy másik stadionba.

Ehhez pedig folyamatosan hallatják hangjukat. A több ezer szurkoló biztosan csoportosul még a klub kézi-, hoki-, vízilabda- vagy női focimeccseire.

– Arról, hogy legközelebb mikor és hol gyűlünk össze, nem ránthatom le a leplet. De egyet megígérhetek, biztosan fogjuk más szakosztályok mérkőzéseit látogatni. Az adott események befolyásolják a lépéseinket, de ha az időpont és a helyszín is megfelelő, mi ott leszünk – tette hozzá titokzatosan Hamberger.

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva