Doll mindenképpen marad.

FradiMob - 2017. május 22. hétfő, 09:14

Uruguayból érkezhet a minőség...


Makacsság és szemfényvesztés? Vagy szakmai tudás és építkezés?

nsonline.hu:

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója a Digi Sport Reggeli start című műsorának vendége volt. A klubvezető elmondta, Thomas Doll vezetőedző a kupadöntő és az Újpest elleni bajnoki rangadó eredményétől függetlenül marad a kispadon, továbbá elárulta, Uruguayból érkezhet minőségi erősítés a zöld-fehérekhez.

„Nagy Dominik, Nagy Ádám, Cristian Ramírez és Roland Lamah személyében sok sebesség és kvalitás távozott a csapatból, őket nem feltétlenül sikerült pótolnunk, amin érdemes elgondolkozni – magyarázta a bajnoki gyengélkedés okait Orosz Pál.Nem szeretnék neveket mondani, de néhány érkező nem hozta meg azt a minőséget, amit vártunk. Lehet, hogy nem volt megfelelő a hozzáállásuk. Csalódottak vagyunk, erősítenünk kell.”

Az FTC vezérigazgatója a nyári erősítési tervekről is beszélt. Elárulta, hogy Dél-Amerikából is érkezhet futballista az Üllői útra.

„Június tizenötödikéig le kell adnunk a nevezést az Európa-ligára, szóval zajlik a munka, a következő két hétben el kell dőlnie a legfontosabb kérdéseknek. Magyar és külföldi játékosokkal is folynak tárgyalások, Uruguayból minőségi erősítés érkezhet, változások várhatók” – szögezte le Orosz, aki Kleinheisler Lászlóról, valamint a klubbal szóba hozott Priskin Tamásról nem beszélt részletesen.

A sportvezető hozzátette, a Ferencváros szívesen támaszkodik a saját nevelésű fiataljaira, de nem lehet nevelőegyesület, mivel folyamatosan eredményt kell letenni az asztalra. Az NB III-ban szereplő második számú csapat megszűnéséről elmondta: „A szakmai stábnak az a véleménye, hogy ha egy futballista tizenkilenc éves koráig nem tud az NB II-ben játszani, akkor arra sem lesz képes, hogy az NB I-ben szerepeljen. A fiataloknak huszonegy éves korukig kész játékosoknak kell lenniük. Lipcsei Péter sorsa még nem dőlt el, tárgyalunk vele.”

Orosz Pál végezetül kijelentette, a következő szezonban is Thomas Doll irányítja a Ferencvárost.

„Thomas Doll marad a vezetőedző, függetlenül a harmadik hely megszerzésétől és a kupadöntő eredményétől. Az ő feladata lesz felépíteni az új csapatot” – jelentette ki a klubvezető.

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva