Megveheted azt ami a tied! Gyepdarabok...

m.k. - 2013. május 25. szombat, 07:58

Kell a pénz a bűnözőhavernak...


Újabb lehúzás. Vedd meg azt, ami a tied. Valakinek egy fél havi nyugdíj, valakinek az útiköltségek a hazai meccsekre Győrbe.

Nekik csak egy újabb lehúzás,ami megy a bűnöző haveroknak. Kubatov pénzelné a gyerekkori gyilkos erkölcsvédőt, hát segítsetek neki:


Május 27-től, hétfőtől kapható a FradiShop ideiglenes üzlethelységében az Albert Stadion limitált példányszámú gyepszőnyegének, valamint kapufáinak darabjai. Az ideiglenes üzlethelységet az Üllői út és a Könyves Kálmán út sarkán, a Pénzverde oldalán találják meg (Üllői 102.).

A gyantába öntött gyepszőnyeget „üvegtéglában” árusítja klubunk. Az Albert Stadion gyepének kis darabjait egy víztiszta gyanta, valamint egy speciális technikai eljárás őrzi meg az örökkévalóságnak. A felmelegített gyanta rétegekben kerül a fűre. Megfelelő fényviszonyoknál látni is lehet a rétegeket. Minden tárgynál változtatni kell az öntési technológián, ezt hívják kísérleti szakasznak. A fű igazi kihívás volt a szakemberek számára, mert a színét befolyásolta a lejátszott meccsek intenzitása, az igénybevételtől hol több, hol kevesebb klorofillt tartalmaz, ettől lesz zöldebb vagy sápadtabb a gyantában. Az eljárást csak kézzel lehet végrehajtani, így minden gyantával készült tárgy egy kicsit egyedivé válik.

A limitált példányszámú, gyantába öntött gyepdarabokat 19 990 forintért lehet megvásárolni a Fradi Shopban.

Klubunk az Albert Stadion centerpályáján található két kaput is feldaraboltatta. A megközelítőleg 20 centiméter hosszú, limitált példányszámú kapufadarabokat 14 990 forintért lehet megvásárolni.

Fradi.hu

Utolsó módosítás 2013. május 25. szombat, 08:08

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva