Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Haber: "Nehéz lenne most elhagyni a Fradit"

- 2011. május 09. hétfő, 17:48

A két máltai maradna.

Bár a Ferencváros nagyjából 20 perc alatt lezárhatta volna a Szolnok elleni idegenbeli mérkőzést, végül a kapus, Justin Haber lett a csata egyik hőse, aki hatalmasat védett Zsolnai hajrábeli fejesénél. Prukner László is kiemelte értékelésében, ha a máltai nem véd annyira jól, mint azt tette, könnyen elmehetett volna a siker.

A portással a napokban hosszabb interjút készített a szigetország egyik vezető sportportálja, Habert arról is faggatták, hogyan látja eddig a szezonban nyújtott teljesítményét.

– Szerintem rendben van a dolog eddig, de az is biztos, hogy tudok ennél jobb is lenni. Sokkal. A szezon elején történtek ismeretében pláne nem lehetek elégedetlen, ki kellett harcolnom a helyemet a csapatban –értékelt a hálóőr a maltasport.com-nak, majd a jövőre vonatkozó terveire is kitért, honfitársát, Andre Schembrit is emlegetve:

– Nagyon szeretnék itt maradni! Andréval egyetemben persze. Annyira együtt van a csapat és a stáb, hogy most nagyon nehéz lenne elmenni innen.

Haber Prukner Lászlóval kapcsolatban is kapott kérdést.

– Speciális a kapcsolatunk, mert nem tudunk annyira zökkenőmentesen kommunikálni, ahogyan szeretnénk. Az elején nem volt egyszerű a dolgom, mert későn érkeztem a csapathoz, jött az esküvőm, aztán még meg is sérültem. Bár nem játszottam közel sem az összes meccsen, remek szakembernek tartom. Tudja, hogy mit csinál. Bár Andrét szerintem jobban szereti, tudom, hogy bízik bennem is, ez pedig nagy erőt ad. Ezt persze vissza is kell mindig adnom, amikor lehetőséget kapok – mondta edzőjéről a légiós, aki egy kis múltidézésbe is belement. Arra az időszakra emlékezett vissza, amikor Magyarországra került.

– Tudtam, hogy a Fradi egy komoly csapat, fiatal koromban játszottam ellenük a Birkirkarával. Szóval, amikor jött a lehetőség, felültem az első repülőre. Nehéz leírni, miben van itt naponta részem, ahhoz, hogy ezt valaki megértse, meg kéne élni mindent. Sok szurkolónak egyfajta vallás ez a klub. Vannak olyanok, akik azt várják, hogy minden meccset nyerjünk meg, és bár ez nyilván nyomást rak ránk, élvezem a helyzetet, mert egy nyerő típusú csapat tagja lehetek. Volt egy görög és egy angol ajánlatom is, de nem bántam meg, hogy ide jöttem. Szeretem a Sheffield Unitedet is, de ott valahogy nem volt ilyen a hangulat az öltözőben. Mindenhol mások a játékosok, itt van egy csomó jó barátom is – mondta Haber.

Forrás: pepsifoci.hu

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva