Hiba

Jova: Türelmesnek kellett lennünk!

- 2012. október 01. hétfő, 09:12

A Ferencváros fiatal kapusa szerint egy percig nem volt kérdés, hogy legyőzik-e a DVTK-t, csupán az, hogy mennyi időbe telik feltörniük a vendégvédelmet…

Jova Leventének nem akadt túl sok védeni valója a Ferencváros-DVTK összecsapáson, amely végül a hazaiak 2-0-s sikerével zárult. A miskolci csapat alárendelt szerepet játszott a meccs jelentős részében, azonban így sem adták könnyen magukat, derül ki Jova lefújás utáni értékeléséből.  
„Szerintem már az első félidőben is mi helyeztünk nyomást a Diósgyőrre. Érett a gól, csak az volt a kérdés, mikor fogjuk végre megszerezni. Mondta az edző nekünk is, hogy a DVTK egy védekezőbb jellegű játékot játszik. Nem erőltetik a támadást, főleg nem egy Fradi-pályán. Az volt a kérdés, hogy mikor törjük át a falat. A szurkolók mindig azt várják, mikor szerezzük meg a vezetést, ez egy fajta nyomás, görcs a csapatban, de nem hagyhatjuk, hogy ez a védekezés rovására menjen. Türelmesnek kellett lennünk, de a második félidőben csak megérkeztek a várt gólok. Nem szabad nagyképűnek lennünk ezután a siker után sem, a földön kell maradnunk és csinálnunk tovább a munkánkat, ahogyan ezidáig” – nyilatkozta Jova Levente a Kossuth Rádiónak.

(topliga.hu)

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére