Hiba

Sousa örül a javuló szereplésünknek

- 2012. október 06. szombat, 09:58

A portugál tréner jó mérkőzésre számít.

Az NB I 10. fordulójában csapatunk a Videoton otthonába látogat. A fehérváriak rendkívül meggyőző formában vannak, hiszen bejutottak az Európa Liga főtáblájára, ahol a Genk elleni vereséget követően 3-0-ra legyőzték a portugál Sportingot.

A bajnokságban egy hely és 2 pont választja el a Ferencvárost és a Videotont, így roppant kiélezett csatára van kilátás. A fehérvári csapat trénere, Paulo Sousa mondta el véleményét a párharcról.

- Azzal kezdeném, hogy nagyon örülök, hogy a Ferencváros jó formában van az utóbbi időben, hiszen ők a magyar labdarúgás egyik legfontosabb klubja – nyilatkozta Sousa. - Jó látni, hogy eredményesek. Ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy nehéz meccs lesz számunkra. Szoros mérkőzésre számítok. Mindössze egy napunk van a felkészülésre, de tudjuk, mire számíthatunk a Fraditól, így próbáljuk a lehető legjobban felkészíteni a játékosokat, hogy meg tudjuk szerezni a győzelmet. Ez egy másik sorozat, teljesen már mérkőzés, más körülményekkel, de itt is ugyanúgy 3 pont jár a győzelemért, mint az Európa Ligában, ezt a 3 pontot pedig szeretnénk megszerezni.

(fradi.hu)

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére