Az MLSZ vizsgálja a Fradi Securityt.

FradiMob - 2016. február 28. vasárnap, 21:27

Csányi megint nagyot mondott...Orbán Viktor miniszterelnök évértékelőt tartott, a 444.hu ott járt. Íme:

Illusztris vendégsereg érkezett a miniszterelnök évértékelő beszédét meghallgatni, köztük volt Csányi Sándor OTP-vezér és MLSZ-elnök, akit a keddi balhéról kérdeztünk.

A népszavazási kezdeményezések leadását kopasz verőemberek nehezítették, akik közül többen köthetőek a Fradi Security-hez, amely Kubatov Gábor Fradi-elnök irányítása alatt áll.

„Nem kommentálnám.”

Ezzel a szavakkal próbálta először megkerülni a válaszadást Csányi Sándor, majd némi nógatásra azért bővebben is válaszolt:

„- Az MLSZ-nek egyértelmű szabályozása van, büntetett előéletű nem lehet biztonsági szervezet tagja. Ezt a rendőrség ellenőrzi mérkőzések előtt , és ha ilyet találnának, akkor kizárnák őket a mérkőzés őrzéséséből. Én remélem, hogy itt is, ezen a pályán is ez történik.

- Személy szerint meg fogja kérdezni Kubatov Gábort erről?

Én személy szerint ezzel nem foglalkozom, de az MLSZ biztonsági apparátusa foglalkozik ezzel a kérdéssel.”

Ha esetleg valamelyik fidelitászos megijedne a klubházban, nincs rá oka, az MLSZ biztonsági bizottságában Samu tábornok vagy éppen Kovács Péter szurkológyűlölő semmit sem fog kivizsgálni. Évek óta tudnak arról,hogy a Fradi Securityben büntetett előéletűek vannak, ismerik a túlkapásaikat, még sem tettek ez ellen semmit. Tűrték, talán még tapsoltak is nekik.

Vági Márton főtitkárral és Csányi Sándor elnökkel együtt.


Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva