Folytatódik a szarpofozás.

FradiMob - 2016. december 30. péntek, 15:25

Kubatov kontra Szszjn...
Pár napja Kubatov Gábor adott interjút a MIÉP féle újságnak, a Magyar Fórumnak.

Ennek egy részét ide kattintva olvashatjátok.

Az alábbi rész, kiverte azt a bizonyos biztosítékot az Szszjn féle csoportnál.

– Például a szurkolók egy részével vívott csatában… Helyesen fogalmazok akkor, ha azt mondom, hogy a legendásan erős Fradi-tábor vénaszkenner ellenzőkre és pártiakra szakadt?

– Lehetne talán másként is fogalmazni. Egy szűk kör blokkol, visszariaszt, akár erővel, akár megtévesztéssel visszatart jó pár őszinte és igaz fradistát. Ezt a szűk kört be lehet azonosítani, van bátorságom kimondani, a motivációjuk anyagi vagy politikai. Ilyen véletlenek nincsenek, hogy az úgynevezett előénekes édesapja Jobbik színekben indult választásokon, a fia pedig a Hősök terére szervezett tüntetésről a Fidesz székház elé vezényli azt a pár száz fradistát. De vannak, akiknek pedig jobban megéri anyagilag ez a helyzet, gondolja, hogy véletlen, hogy ők maguk egymásról is azt írják vádaskodva a világhálón, hogy „hisztibiznisz”, ami itt folyik? Véletlen lenne, hogy állítólag egy piramisjáték vádjával illetett üzleti lehetőségbe éppen a tüntetők két fővezére toboroz belépőket? Ezek nem véletlenek.

Tény és való, van benne kivetnivaló,főleg az,hogy erővel egy szűk kör kint tart pár őszinte igazi fradistát...

Ugyanakkor vannak benne tények. Kellemetlen,de igaz sztorik. Kicsit összerakva egymásra. 

Ez pedig...Na de tényleg...

– Van a csöndes többség, amelyik támogatja a törekvéseinket és van a zajos kisebbség, amelyik még az előbbit is félelemben próbálja tartani. Már majdnem százezer szurkolói kártyát váltottak ki, miközben a tüntetők pár százan lézengtek legutóbb a Hősök terén. Aztán ezek a tüntetők a jobbikos képviselőjelölt kisfia vezérletével a Fidesz székház elől átvonultak a Groupama Arénához és leköpdösték, lökdösték, fenyegették, szidalmazták azokat, akik több ezren a Fradi hazai mérkőzése után békésen igyekeztek hazafelé. Hát milyen világ ez?

Erre reagált az Szszjn.Mindenki azt gondol amit akar, de egy biztosnak tűnik. 2017-ben is az előző évek szarpofozása fog folytatódni, az egymás melletti elbeszélés, mocskolódással fűszerezve.

Pro-kontra.

2017-ben sem járunk meccsre. Messze van még 2023.

MA TALÁLKOZUNK, DE ELŐTTE...

Már megszokhattuk, hogy kubatov csöndben marad. Már vártuk a holnapi ünnepi beszédét, de most már előtte ráerősített. Recept a szokásos, egy ismerős médiánál nyilatkozott, mondott pár elképesztőt, visszakérdezni meg senki nem fog.
Ünnepi beszédében majd elmondja milyen csodálatos volt ez az év, bajnoki cím, tudjátok, amit kb 15 ember ünnepelt a stadionnál, kupagyőzelem stb… Testükkel ölelték át a villanyórát, stadiont építettek az adófizetők pénzéből bla bla. Persze arról nem fog beszélni amit mindenki lát, hogy milyen rossz irányba viszik a clubot, senki sem kíváncsi már erre az „új Fradira”, nézők fogynak, szurkolók már nincsenek, csapat bukdácsol, játékosok is elvesztik a kontrollt. Nem fog beszélni a Vizoviczki botrányról, a választási irodánál történt kopaszos botrányról, aluljárós köpködés és fojtogatásról, Csatáry molinó valós történetéről. Azoknál csak tagad vagy csöndben marad.

Ahhoz meg külön pofa kell, hogy a stadionban a rólunk az öltözőfolyosón kihelyezett kép előtt pózol az újságban. Arra jók vagyunk, hogy másoknak azt a látszatot keltsék, mintha ilyen szurkolók és hangulat lenne a stadionban.

Leginkább ég a ház és azért kényszerült ilyen badarságok leírására.
Már ő is rájött, hogy itt senki nem megy be, amíg szkenner van, már nem is ragaszkodik annyira hozzá ahogy lenyilatkozta. Csak hát túl nagy presztízs veszteség lenne, meg kéne egy bizonyos emberi nagyság ahhoz, hogy elismerje a hibáját. Ezért inkább alternatív megoldásokon gondolkodnak, mint ilyen arcfelismerős baromságok, csak elmondásuk szerint nincs pénzük ilyen újabb több száz milliós tételekre. Persze nincs kétségünk, hogy ők ennyit áldoznának rá, csak hogy mentsék az egójukat. A szkenner sem lehetett olcsó, igaz nem tudjuk mennyi, mert arról kuss van, mint mindenről. Ki tudja, abból a 700 millióból, amit kaptunk „csak úgy” lehet majd teli rá. Pedig állítólag piaci alapon működik a csapat és nem az adófizetők pénzéből.

Szerintünk olyan káosz lehet abban a költségvetésben, amit nem reklámoznak. Tűzoltásra biztos jó lesz.
Nekünk pedig egy beismeréssel ér fel, számunkra bizonyossá vált, hogy kik is szerkesztik azokat a név nélkül összehordott oldalakat pár fizetett senkiházival karöltve, amikben támadni próbálják a szurkolókat és szkennelésre buzdítanak. Kis önirónia ez a név nélkül meg kamu profilok általi írogatás azoktól, akik a szurkolók beazonosításáért küzdenek.

Ha már idáig süllyed ez az ember, hogy a Capo személyét találja be nyilvánosan, akkor ott már nagy baj lehet.
Hogy mitől sértődött meg ennyire gábor nem tudjuk. Lehet, hogy az zavarja, hogy 100.000 ft perköltséget ki kell fizetnie, mert eredménytelenül perelte a Capot és másokat. Bocsánatkérést persze hiába várunk tőle ezekért a perlekedéseiért.

Ha már 100.000, megemlít az interjúban 100.000 kártyást, akik sok mindent csinálhatnak, csak épp meccsre nem járnak, meg senki sem látta őket. Olyan mint az átvilágítás eredményre, csak gábor látta.

Jön megint ezzel a jobbikos maszlaggal. Találjatok ki jobbat. Minket nem érdekel egy párt sem, a jobbik sem. Ti viszont le mernétek írni, hogy titeket nem érdekel a fidesz? Kedves nem tudjuk milyen végzettséggel rendelkező politikusok? Mi pont nem azok vagyunk, akiket politikusok fognak irányítani és pénzelni a háttérből. Aki az ellenkezőjét állítaná, arról leírjuk: EGY ALJAS GYÁVA HAZUG!

Aki ilyen baromságot mondana, hogy valakinek bizniszhiszti a kint lét és anyagilag megéri, annak próbálunk egyszerűen fogalmazni:
ALJAS GYÁVA HAZUG!

Itt az emberek a Fradiért élnek, nem a Fradiból mint egyesek. Nem hogy keresne itt bárki a szurkolókon, de azon túl, hogy az életüket áldozzák rá az emberek, elég komoly anyagi megterhelés is mindenki számára. Nekünk egy büdös fillért nem fizet egy párt sem. Nektek?
Értitek, azok merik megemlíteni a biznisz szót, akiknek csak úgy ível felfelé a karrierjük. Összeférhetetlenség nincs, véletlenek annál inkább. Nyíri Zoli a vízilabda szövetségben kapott elnöki posztot. Orosz Pali cége meg 4 milliárdos közbeszerzés nyert épp el. Még egyszer leírjuk: 4 MILLIÁRDOS!!!
Közös még bennük, hogy mindannyian egy fidesz kongresszus első sorában ültek, véletlen lenne? Mi sem hiszünk a véletlenekben, ahogy ő is ezt állította a cikkben. Összeférhetetlenség itt a pozíciók sokaságánál persze fel sem merül.
Vajon miért is menne az ember tüntetni a fidesz székház elé, végtére is lassan kis túlzással az összes klub élén fideszes vagy haver van a bajnokságban. Most épp Mészáros Lőrinc kacsingat a diósgyőrrel, ahogy a hírekben olvashatjuk. Régen volt belügyminisztérium, honvédség stb… csapata, most van párigazgató, alelnök, egykori sportminiszter, polgármester stb… csapata.
Hogy kubatov és nyíri hogy került ide és mi a végzettségük, mi tette őket alkalmassá, hogy itt dolgozzanak még nem tudjuk. Persze kínosan ügyelnek, hogy nehogy az emberek akarata győzzön és leváltsák őket, baráti körön keresztül sem lehetsz már tag. Ez amolyan demokratikus rendszer gábor módra.
Szerintünk nem azért volt rendszer változás, hogy valaki előző rendszerbeli módszereket alkalmazzon, a kommunistákat pedig utáljuk és utálni is fogjuk. Igaz a bevett védekezés, hogy baloldaloznak, meg kommunistázásról mostanában leszoktak, furcsa is lenne, ha ők élnének ezzel az eszközzel. Most mindenki aki nem velük van az szemét libsi, liberális vagy jobbikos.

Leírja azt is, hogy egy szűk kör blokkol és miattuk nem járnak a meccsre. Szűk kör, akik nem is őszinte és igaz Fradisták. Szűk kör leginkább azok, akik még birka módra asszisztálnak ehhez az új Fradihoz. Hál Istennek már nincsenek sokan. Csepelen pár száz lézengő helyett egy nb3-as meccsre több mint 10.000 ember összejön, Budapesttől több száz kilométerre több mint 5000. Ők ilyen számokról csak álmodnak. A beígért számok nem jönnek össze még az ingyenjegyekkel és a felkerekített számokkal sem.
A MI „szűk körünk” pedig szeretne ott lenni a lelátón és ott is lesz. Kérjük vissza az igazi Fradit! Ők meg mehetnek csirkéstől, szkennerestől, citrommezestől, lila stadionvilágításostól, eladott stadionnevestől, megvásárolt emberektől, kopasz sitteseken keresztül melegebb éghajlatra.

Azt az állítását elhisszük, hogy szerinte be lehet határolni a szurkolókat. Vannak akik szeretnek listákat gyártani. Arról azóta is kuss van, hogy képzelte azt, hogy feljelentésében anno leadott egy listát a szurkolók neveivel, beceneveivel és sokaknál olyan telefonszámokkal, amiket meg sem adtunk a regisztrációnál. Szorgalmazta, hogy mindenkinek nézzék meg a telefonja cellainformációit, több száz embertől DNS mintát vettek. Tudjátok ez az az ügy, ami az adófizetők több mint 3 millió forintjába került és mindezt egy kiírás miatt. Abba már bele se menjünk, hogy nekünk még azt mondta annak idején, hogy azt írunk ki róla, amit akarunk, őt nem zavarja, hozzátartozik a munkaköri leírásához, erre feljelentést tesz, hogy benne félelmet keltettek… Melyik alkalommal hazudott? Hát milyen világ ez?

Azon kívül, hogy pár szurkolónak felmegy a vérnyomása az ilyen cikkektől, nem értjük miért van rá szükség. Több ember nem lesz kíváncsi az ő Fradijára, az már magától rohad, a mi kedvünket meg nem veszi el. A harcunkat addig folytatjuk, amíg vissza nem jutunk a lelátóra. Reméljük akkor ezek a politikusok már nem lesznek itt és csak egy rossz emlék lesz mindenki számára a Ferencváros történetében!

MA 18:00- KOR VÁRUNK MINDENKIT A NÉPLIGETBEN!

(szszjn facebook oldal)


Utolsó módosítás 2016. december 30. péntek, 15:46

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva