Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Együtt dobban a szív

- 2011. augusztus 18. csütörtök, 20:35

Összefog a Fradi-család.

Nagy Tamás munkáját hétvégén és a hétköznapokban is két pályaedző segíti majd, de ez nem a megszokott értelemben elképzelt felállás.

- Úgy gondolom, hogy a Fradi-család fogalma újra él, mert olyan önzetlen segítséget kaptam az elmúlt napokban, ami erre a klubra mindig is jellemző volt – mondta honlapunknak Nagy Tamás. Keller József mellett most Dejan Milovanovic is ott van mellettem, akik jelenlegi munkájuk mellett segítenek nekem. ez egy nagyon jó, gyümölcsöző kapcsolat lehet, hiszen megosszuk egymással gondolatainkat, eszmét cserélünk, dolgozunk a Ferencvárosért, úgy ahogyan ezt az elődök tették. Hiszem, hogy ez a szellemiség előrébb viheti a Ferencvárost és remélem már a hétvégén elkezdjük a felzárkózást.

Vezetőedzőnk nagyon örült annak, hogy a mai tréningen ennyien ott voltak a csapat mellett és kéri a szurkolókat, hogy vasárnap is álljanak a csapat mellé. Nagy Tamás látványos játékot nem tud ígérni, de szervezettséget, rendet és a győzni akarást igen, ezek pedig meghozhatják a várva várt első győzelmet.

(ftcnews.com)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva