Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Mérkőzés utáni nyilatkozatok (Frissítve)

- 2011. szeptember 12. hétfő, 10:14

A két szakvezető és néhány játékos osztotta meg gondolatait

Tóth Bence: - Meglepődtem a csapathirdetésnél, nem igazán számítottam rá, hogy kezdő leszek, mindent megtettem, hogy éljek a bizalommal. Nem érzem azt, hogy külön kezelt volna engem, nem volt semmilyen külön nagy elbeszélgetés, elmondta, mi a dolgom, mit vár tőlem, ugyanúgy, mint mindenki másnál. Más ember, máshogy látja a labdarúgást, másban hisz, de ez minden edzőre igaz. Mindenkinek igyekszik kijavítani a hibáját, mindenkit nyeseget, és ezek az impulzusok jót tettek most a csapatnak, egy nagyon fontos mérkőzésen. A gólom ösztönös megoldás volt, viszont ha jobban belegondolok, ferencvárosi játékosként talán nem is lőttem még gólt a tizenhatoson belülről, illetve csak tizenegyesből.

Oláh Lóránt: – Volt korábban is ilyen időszakom, amikor nem sikerült betalálnom, minden kifelé pattant, de akkor annyiban volt más a szituáció, hogy nagyon sok helyzetet hagytam ki. El kell ismernem, mostanában helyzetem se nagyon volt, de ma ez is megváltozott, kapufát rúgtam, gólt lőttem, sőt, utána is lőhettem volna még. Remélem, ezzel most már megváltoznak a dolgok. Amikor túljutottam régebben egy nehéz időszakon, így örültem a góljaimnak, mint most, ezért vettem elő ezt újra

Hakola Juha: - Sajnálom, hogy a gólomat nem adták meg, ennek ellenére elégedett vagyok mindennel. Csodálatos a Fradi pálya atmoszférája, fantasztikus a közönség, örülök, hogy itt lehetek.

Balog Zoltán: – Érződött az, hogy két gyengén kezdő csapat találkozott egymással, ahol komoly változások voltak az elmúlt napokban. Próbáltuk a ZTE-re erőltetni az akaratunkat, viszont Détári Lajos óva intett minket attól, hogy ész nélkül menjünk előre, és elvigyen minket a hév. Járatni akartuk a labdát, ha kellett szélváltásokkal, akár többször is, hátul is, ebben Csizmadiával nekünk is részt kellett vennünk. Az első félidőben volt kapufa, meg nem adott gól, a másodikban viszont jól jött a kiállítás. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy tudtuk a szünetben, hogy négy sárga lapos van a vendégeknél. Valahol benne volt a meccsben a piros lap, és a szünetben volt erről szó külön is. Egyrészt, hogy ne legyen durva a meccs, mert akkor tőlünk is kiszórhatnak valakit, illetve felhívták a figyelmet arra is, hogy "foglalkoztassuk" a sárga laposokat, és ez be is jött. A piros lap után könnyebb dolgunk volt, könnyebben meg tudtuk őket bontani, egyszer-kétszer már tetszetős támadást is vezettünk, és úgy gondolom, már látszódott valami Détári Lajos elképzeléseiből. Két hét alatt nem lehetett csodát várni, de keményen megdolgoztattak minket az elmúlt nyolc napban. Egyből nem látszódhat minden, de abban bízunk, hogy fokozatosan majd egyre inkább beérik a munka. Új szakasz kezdődött az életünkben, és ugyan jönnek a nehéz ellenfelek, mint Győri ETO, Videoton, de talán valami új jön most ezzel a győzelemmel

Csizmadia Csaba: - Nagyon örülök a győzelemnek, végre megtört az átok és nyerni tudtunk. Nagyon bosszantó volt eddig a sok kapufa amit lőttünk, az első félidőben megint kifele pattant egy labdánk, de szerencsére a második félidőben szereztünk két gólt, és jól is játszottunk már helyenként. Ez a siker nagy lendületet adhat a folytatásra.

Maróti Béla: – Lehet, hogy a nézőknek új volt mindez, nekem nem annyira, hiszen már pár napja így gyakoroltunk az edzésen. Ahol az edző betesz a csapatba, ott kell a legjobb teljesítményt nyújtani, de nem volt számomra teljesen szokatlan a poszt, jobboldali középpályást már játszottam korábban többször is. Úgy érzem, hogy megoldottam a feladatot, sőt, még a gól is bennem volt a fejesnél, igyekeztem minél nagyobb erőt beletenni, óriásit védett a kapus. Nem tudom, hogy a jövőben miként számít rám Détári Lajos, de nem lepődnék meg, ha egy ideig ez lenne az én pozícióm. A csapat jól játszott, nyertünk, az első félidőben passzívabbak voltunk a kelleténél, talán a nagy teher miatt, ami rajtunk van. Az első gól után megnyugodtunk, bár én végig azt éreztem, hogy folyamatosan nyomunk, és csak idő kérdése, hogy mikor találunk a hálóba. A védekezést kiválóan megoldottuk, helyzete nem is volt a Zalaegerszegnek, és az első gól után tudtam, hogy jön majd a második is, sőt, én arra számítottam, hogy lesz még egy

Gyenes Dávid: - Már védtem bajnoki meccsen az Üllői úton de ellenfélként. Az is csodálatos volt, de ez mindent felülmúlt. Fantasztikus hangulat volt, nagyon élveztem minden percet. Egy hibám volt az első félidőben, ami betudható az osztálykülönbségnek, de összességében elégedett vagyok. Nagyon örülök, hogy hazatérhettem a Fradiba, nincs most nálam boldogabb ember. Remélem ezzel a győzelemmel elindulunk felfelé.

Détári Lajos (a Ferencváros szakmai igazgatója): - Két hetet tudtunk a csapattal dolgozni, ezalatt egymásra találtak a játékosok és a stáb. Azt gondolom, hogy nagyon elszántan játszottunk, és megérdemelten nyertünk. Sokat visszakaptunk abból, amit edzésen gyakoroltunk, ez mindenképp pozitívum. Gratuláltam a játékosaimnak és azt kértem tőlük, holnaptól már nézzenek előre, mert a következő fordulóban az ETO ellen is nagyon nehéz meccs vár ránk.

Prukner László (a ZTE vezetőedzője): - Egy nagyon nehéz helyzetben lévő csapatot vettem át, négy nap alatt nem lehet csodát tenni. Az első félidőben a két csapat jelenlegi helyzetének megfelelő volt a játék, vagyis főleg a küzdelem dominált. Volt időszak az első félidőben, amikor a Fradit ki tudtuk zökkenteni a játékából, feljebb toltuk a védekezést, ekkor nem éreztem azt, hogy 2-0 lesz a vége. A kiállítás után a játékosok már nem hitték el, hogy pontot vagy pontokat szerezhetnek. Két gólt kaptunk figyelmetlenségből, ez a játékosok pillanatnyi mentális állapotából fakadt. Szeretném megköszönni a drukkereknek a pozitív fogadtatást, gratulálok a Ferencvárosnak!

(ftc.hu , focinews.com , pepsifoci.hu)

Utolsó módosítás 2011. szeptember 12. hétfő, 10:15

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva