Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Játékos nyilatkozatok

- 2011. szeptember 16. péntek, 09:05

Balog, Csizi, Oláh, Otten nyilatkozott az új stábról és az azóta folyó munkáról

 

Csizmadia Csaba: - Détári Lajos érkezésével nagyon megváltozott a hangulat, sokkal összetartóbb lett a csapat, több a labdás edzésünk, így a játékunk is felszabadultabb. A Zete ellen az első félidőben még kicsit ott volt a görcs bennünk, de a gól után ez feloldódott. Ez a siker nagy lendületet adhat nekünk, kezdünk úgy érzem összeállni, csapattá válni. Kevesen gondolták volna, hogy mi ketten leszünk Balog Zolival a védelem belsejében sőt azt sem gondolták a drukkerek, hogy Gyenes lesz a kapus. Döme meglépte mindezt és először hoztuk nullára hátul idén a meccset, bár bevallom voltak még hibák. Győrben is hasonló teljesítményt várok, elől meg biztosan összejön majd egy vagy két gól. Látom Oláh Lórin is, hogy egyre felszabadultabb, szerintem megint gólt lő majd. Jó volt ez az Ikarus elleni meccs is, önbizalmat szereztünk, egyre jobban megérezzük a siker ízét. Kérem a szurkolókat álljanak mellénk, nagy szükségünk van rájuk, ez a csapat velük lehet igazán erős. Együtt felállhatunk és hiszem még ősszel sok szép sikerben lehet részünk.

Balog Zoltán: - Détári Lajos személyében egy új szakemberrel folytattuk a munkát. Más elképzelései vannak neki, ez az újdonság a Zete ellen nyerőnek bizonyult. A taktika ugyan az volt, hogy irányítsuk mi a játékot, de külön kérték tőlünk, hogy ne rohanjunk fejjel a falnak, ha kell, passzoljunk hátra is, ha pedig az egyik oldal elakad a támadásvezetésben, szépen helyezzük át a súlypontot a másik szélre.

Oláh Lóránt: - A Zete ellen abban a hadrendben álltunk fel amelyben életem során a legtöbbet játszottam. 4-4-2-es felállásban voltam az egyik ék ez jobban megfelelt nekem. Többször volt róla szó, hogy nem tudtam alapozni ezért most nekem duplán jól jött a kéthetes bajnoki szünet, most tudtam olyan munkát végezni, hogy az erőnlétem kicsit helyrejöjjön. Mindezek ellenére a meccs végére nagyon elfáradtam, van még mit dolgoznom.

Mark Otten: - Valójában a középpályán érzem igazán otthon magam, ez a valódi posztom. Örülök annak, hogy az új szakmai stáb ezen a poszton számít rám, ez több lehetőséget ad nekem arra, hogy belépjek a játékba. Úgy gondolom ha jönnek az eredmények maradhatok is ezen a poszton hiszen akkor nincs ok változtatásra. A hangulat egyre jobb a csapatban, bízom benne elindulunk felfelé. A mai meccsen egy kicsit többet támadtam, ennek az volt az oka, hogy elvittem az embereket Bence elől, akinek így szabad helye lett. Jól érzem magam a Fradiban, győzelmet várok Győrben is.

(100% Fradi , focinews.com)

Utolsó módosítás 2011. szeptember 16. péntek, 09:08

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva