Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Újpesti borral ünnepeltünk

- 2011. október 25. kedd, 07:36

Az Újpest labdarúgócsapatának szurkolói gondoskodtak arról, hogy legyen mivel ünnepelniük a fradistáknak a szombati rangadó után.

Lilák egyik szurkolói csoportja különleges ajándékkal emlékeztette a múltra az FTC futballistáit a derbi előtt. Az Albert stadion recepciójára hat üveg bor érkezett Détári Lajos (48) szakmai igazgató részére, így utalva arra, hogy az Újpest FC 2010 szeptemberében megsemmisítő, 6-0-s vereséget mért a zöldekre.

A hat üvegből az FTC játékosai hármat el is fogyasztottak, miután 3-0-ra megnyerték a fővárosi rangadót.

– Egy kulturált levél kíséretében kaptuk ezt az ajándékot az Újpest szurkolóitól – mesélte Détári Lajos, az FTC szakmai igazgatója. – Inkább jópofa viccnek fogtuk ezt fel, mint sértésnek. A játékosaimnak azt mondtam, hogy nekünk a pályán kell erre az ajándékra válaszolnunk, és ezt méltóképpen megtettük.

A lila-fehérek tavaly ősszel mértek óriási csapást a fradistákra, a nagy különbségű történelmi győzelem emlékére számtalan ereklyét piacra dobtak.

Arra viszont az elmúlt egy évben nem volt példa, még a FTC által 1-0-ra megnyert tavaszi mérkőzés előtt sem, hogy az Újpest szurkolói személyre szóló ajándékot küldtek volna  a ferencvárosiaknak.

– Meglepődtünk, amikor elolvastuk a levelet. A borokat, amelyeket az Újpest szurkolói fröccsözéshez ajánlottak nekünk, betettük a szertárba, nem bontottuk fel. Egész héten úgy készültünk az Újpest ellen, hogy biztosak voltunk a győzelemben, éppen ezért úgy voltunk vele, a szombati mérkőzés után megkóstoljuk az ajándékot. Köszönjük az újpestieknek a bort, így legalább volt mivel koccintanunk a meccs után – mondta Balog Zoltán (33), az FTC csapatkapitánya. – Azon is gondolkodtunk, hogy az üres üvegeket visszaküldjük, de mi sem maradunk adósak. Valami meglepetés biztos lesz még a csomagban.

(Blikk)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva