Orosz: Ha rajtam múlna…

Administrator - 2011. december 05. hétfő, 17:09

Örökös eltiltást akar a Zrt vezérigazgatója.

„Cél a kupagyőzelem! Meg egy-két törött láb a zsákba”, „Csak a szerdait törlesztettem le… “.

Így hangzott Balogh Miklós (23) párbeszéde egy barátjával az egyik közösségi oldalon, ami felháborította a fradistákat.

A Békéscsaba labdarúgója szombaton a Fradi elleni Magyar Kupa-nyolcaddöntőn egyszerre indult a labdára Martin Kleinnel (27), az FTC védőjével, majd összerúgtak. A zöld-fehérek játékosának az ütközés után vérzett a lába, sérülése olyan súlyos volt, hogy le kellett jönnie a pályáról, de saját lábán hagyta el a játékteret. A találkozó után három öltéssel varrták össze a felszakadt bőrt a sérült testrészen. Balogh bejegyzése óta forrnak az indulatok, a Fradi szurkolói szerint a játékos kijelentéséből egyértelmű, szándékosan okozott sérülést a cseh védőnek.

Klein lábából ömlött a vér az ütközés után, ezért el is takarták. Fotó: Németh Ferenc

– Többször is visszanéztem az esetet. Úgy gondolom, bár kemény összecsapás volt, a labdát én rúgtam el. Tisztán látszott, próbáltam kifordítani a talpam és Klein a lábfejem belső oldalát találta el – mondta Balogh, akinek csapata a 2-2-es döntetlen után idegenben lőtt gólokkal jutott tovább a Magyar Kupában. – Soha senkinek nem okoztam szándékosan sérülést, most sem ez volt a célom. Martint is felhívtam és elfogadta a bocsánatkérésemet. Amit pedig az internetre kiírtam, megbántam. Nem kellett volna, de a mérkőzés hevében elragadtak az indulatok. A Fradi-szurkolóktól is szeretnék elnézést kérni.

Balogh a barátainak elismerte: törlesztett Kleinnel szemben

A Ferencváros vezetői azonban nem mennek el szó nélkül a történtek mellett. A zöld-fehérek a Magyar Labdarúgó-szövetséghez fordulnak.
– Ha rajtam múlna, akkor Balogh Miklós többet nem lép pályára – mondta Orosz Pál (43), az FTC Labdarúgó zrt. vezérigazgatója. – Olyan játékosnak nincs helye a focipályán, aki szándékosan sérülést okoz, majd henceg vele. Az MLSZ-hez fordulunk és nemcsak Klein sérülése miatt emeljük fel a hangunkat, hanem a játékvezetés ellen is. Nem tudom, hogy Alvaro García Miguel milyen meccset nézett, hogy ilyen súlyos szabálytalanságot nem vett észre.

(Blikk)

Utolsó módosítás 2011. december 05. hétfő, 17:15

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva