Albérlet helyett a Népligetbe megy a Fradi

B Zs - 2012. április 24. kedd, 16:49

Az átmeneti stadion később az utánpótlásé marad

Nem megy albérletbe a Ferencváros. Az új Albert-stadion építése alatt a népligeti edzőközpontban húznak fel ideiglenes otthont az NB I-es csapat számára, amelyet később az utánpótlás örököl meg – mondta Wukovics László U-17-es edző a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában.

„Kezdődik a stadionépítés, ezért a Népligetbe költözik át a Ferencváros, ami hosszú távon az utánpótlásnak nagyon jót jelent, hiszen megcsinálják az edzőközpontban az összes pályát. Addig pedig mobil lelátókkal épül egy ideiglenes stadion szuper gyepszőnyeggel az NB I-es csapat hazai meccseire, így nem kell albérletbe menni az új Albert-stadion elkészültéig. Ezt örökli majd meg az utánpótlás” – mondta el az U17-eseket Dzurják Józseffel párban irányító Wukovics.

„Vannak ügyes gyerekeink, de egyelőre még mindig a nagy akadémiák viszik a prímet. Sajnos a legjobbakat még elszipkázzák, de a mi körülményeink is javulnak, a társasági adópályázatok megteremthetik egy Fradi-akadémia alapjait is” – tette hozzá az egykori válogatott csatár.

VIDEÓ ITT!

Utolsó módosítás 2012. április 24. kedd, 19:46

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére