Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

A 'FUCK YOU Viborg' nem kifejezés

- 2012. május 08. kedd, 14:39

Várakozással, reménnyel és drukkal telve várta az egész ország a Ferencváros – Viborg női kézilabda KEK-döntőt az elmúlt vasárnap.

A mérkőzés aztán valóban hozta azt a hangulatot, amit vártunk. Csak a pályán ne az történt volna, ami...

A meccset 31-30-ra nyerte a Ferencváros, ami önmagában örömteli, de látván a Viborg hátszelét: nagyon nehéz elhinnem, hogy a Fradi megnyerheti a KEK-et Dániában.

Mert szerintem nem! Ha a Fradi 50 gólt dob kint, a Viborg biztosan kapni fog 52 büntetőt, hogy tuti nyerjen kettővel.

Aki látta a mérkőzést az tisztában van vele, hogy miről van szó.

Rendben, hogy a Fradi ezúttal önmagához képest gyengén játszott, de ettől függetlenül bőven nyerhettek volna a dánok ellen 4-5 góllal is. Az pedig komoly előny lett volna az idegenbeli visszavágó előtt.

Nos, nem nyertek! És miért? Mert újra semmibe vett minket Európa, az Európai Kézilabda Szövetség vagy éppen a lengyel játékvezetői páros, akik semmilyen tiszteletet nem adtak meg a KEK címvédőjének hazai pályán. A két lengyel játékvezető (Brehmer és Skowronek) egyszerűen annyira következetlenül vezette a mérkőzést, hogy már maguk sem tudták követni a baromságaikat. Ezek után serdülő meccset sem adnék nekik, mert egy felbőszült apuka tuti megcsapkodná őket a pálya mellől. És megérdemelnék...

Elek Gábor egy mozdulattal jellemezte a játékvezetők tevékenységét (fotó: lendvai85.hu)

A tisztelet pedig kijárt volna Fradinak, mivel ezt mindenki megkapja rajtunk, magyarokon kívül az egész világon bárhol. És itt felvetődnek a kérdéseim! Velünk mindent meglehet tenni? Hol van ilyenkor a magyar sportdiplomácia? Miért nincs semmilyen fajta „RESPECTÜNK” Európában? Kinek kéne mindezekért tennie?

Hol vannak a vezetőink ilyenkor? A válasz egyszerű: SEHOL!

Mélységes keserűséggel hagytam el vasárnap este Dabast a győzelem ellenére is. Egy dologban bízhatunk a visszavágó előtt: a ferencvárosi lányok már elég sokszor bebizonyították, hogy az a bizonyos Fradi-szív létezik. Bennük dobog! Ez pedig elég lehet Dániában egész Európa ellen! Jah, és ezek után ne is csodálkozzunk, hogy elég sokat szólt a "FUCK YOU Viborg" dallam.

HAJRÁ FRADI!

Végül azért leszögezném, hogy nem vagyok Fradi-szurkoló, de ami sok az sok!

Pintarics Balázs (főszerkesztő)

(sport365.hu)

 

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva