Csatáry bácsi nevét kiejteni tilos, míg a pufajkás gyilkos emlékparkot is kaphat

FradiMob - 2013. augusztus 21. szerda, 11:28

Hamarosan szobor és közpark őrzi majd a júniusban hosszú döglődés után végre elpusztult pufajkás, Horn Gyula gyalázatos emlékét.


Horn6

Mellszobor áll majd az MSZ(M)P budapesti, Jókai utcai központjában. Az objektet Mesterházy, alias Szarházy pártelnök még júliusban megrendelte, a művész szeptember első felére ígérte a szállítást.

Kétszázhúsz kilométerrel odébb, a hétvégén a soproni szocik melegítették fel/szabták át korábbi ötletüket: emlékparkot kívánnak létrehozni Horn Gyuláról elnevezve. Az idea 2004-re, a Páneurópai Piknik tizenötödik évfordulójára nyúlik vissza.
Ekkor, mármint a 2004-es évfordulón emlékkövet helyeztek el Sopron külterületén, s a szocik parkot is álmodtak köré – utóbbiból a 2006-os, a Fidesz által megnyert önkormányzati választások után semmi nem lett.

Az emlékkő időközben kalandos körülmények között eltűnt, aztán meglett, s most, a pufajkás gyilkos halála apropóján, áthelyezték arra a helyre, ahol a legendás kerítésdarab állt.

Mi több, a helyi balosok ismét előálltak az emlékpark ötletével. „Két-háromszáz négyzetméteres területben gondolkodunk – így fogalmazott antimagyar ötletéről Németh Imre önkormányzati képviselő. – Ötméteres szakaszon, oszloptól oszlopig rekonstruálnánk az elektromos jelzőrendszert, és két vágóollót helyeznénk el rajta.”

Így nézne ki a műtárgy, melynek költségét hárommillió forintra becsüli a politikus, amelyet minden bizonnyal még az állam is megtámogatna, természetesen az adófizetők forintjait felhasználva. Ezzel párhuzamosan egy elhunyt egykori csendőrtisztre, Csatáry Lászlóra még csak megemlékezni sem szabad, aki a nevét is kiejti, az is egy “mocskos antiszemita bűnöző”.

Aki magyarokat gyilkol a legvéresebb diktatúra kutyájaként, annak minden földi jó kijár.

forrás:

FN24 nyomán Deres.tv

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva