Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Bors: Prukner beadta lemondását, de elutasították

- 2011. május 12. csütörtök, 12:15

Bors is belőlünk próbál megélni.

Prukner Lászlónak elege lett. Mindenből. Úgy tudjuk, a Ferencváros vezetőedzője a Zalaegerszeg elleni mérkőzés után (a zöld-fehérek 1-4-ről remek teljesítménnyel mentették döntetlenre a találkozót) felment a székházba, megkereste az illetékeseket, és első felindultságában azt mondta: – Kész, nem csinálom tovább, lemondok!

Információnk szerint a Fradi vezetői azonban nem fogadták el a szakember lemondását, jelezték, hogy továbbra is benne hisznek, és kitartanak mellette. A szakember nem sokkal később már megnyugodott, és már újra arra gondolt, hogyan lehet sikeres a Fradival.

– Tény, hogy elhangzottak bizonyos mondatok köztem és a vezetők között a meccs után, de úgy gondolom, mindez nem tartozik a közvéleményre – mondta Prukner lapunknak. – Élő szerződésem van az Üllői úton, így nem gondolok a váltásra, és a főnökeim is velem képzelik el a jövőt. Már fel is kértek arra, hogy készítsek egy szakmai tervet a következő idényre.

Prukner egyébként érdekes nyilatkozatot tett a ZTE meccse követő sajtótájékoztatón. Ott azt mondta, a Fradi alighanem lemondhat a dobogóról. Ezt azért furcsálljuk, mert jelen pillanatban is még a harmadik helyen áll a csapata.

– Azért fogalmaztam így, mert ahhoz, hogy megőrizzük a dobogós helyezésünket, úgy vélem, hat pontra lesz szükségünk. Nos, a következő két meccsünk, a Haladás és a Pápa ellen pedig egyáltalán nem lesz sétagalopp.

Forrás: Bors

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva