Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

T-mobile, Groupama, MVM

- 2011. május 26. csütörtök, 15:36

A jelek szerint pénz áll a házhoz

Jó hír a ferencvárosi szurkolóknak, hogy a következő szezonban több tőkeerős szponzor is a klub mellé áll, ami nagyban megkönnyítheti a biztos működést. Úgy tudjuk, olyan stádiumba értek a megbeszélések, hogy komoly esély van a megállapodásra: a pepsifoci.hu információi szerint a futballcsapat szponzora lehet a T-Mobile, a Groupama és az MVM is. Mint ismert, az új vezetés a közelmúltban többször is beszélt arról, hogy új befektető érkezésére kicsi az esély, ellenben a szponzori pénzek tehetik ki a bevételi oldal jelentős részét.

Kevés részlet szivárgott ki egyelőre arról, hogyan stabilizálódik majd a ferencvárosi futballcsapat helyzete, de a legfrissebb hírek arról szólnak, hogy szponzori bevételek segíthetik az FTC-t a következő idénytől. Úgy tudjuk, a klubvezetés rendkívül előrehaladott megbeszéléseket folytat három tőkeerős céggel, akiknek a támogatása biztosíthatja a bevételek nagy részét a következő szezonra.

A pepsifoci.hu a klubhoz közeli forrásokból úgy értesült, nagyon komoly esély van arra, hogy a szűk közeljövőben aláírásra is kerüljenek a támogatói szerződések több nagy vállalattal.

Eszerint újra a Ferencváros támogatója lehet a T-Mobile, a telekommunikációs cég 2003-tól 2007-ig volt a labdarúgócsapat főszponzora. Emellett komoly esély van a megegyezésre a Groupama biztosítótársasággal is, amely számára nem idegen a sportszponzoráció, hiszen az MLSZ-nek is támogatója, de a vízilabdára is komoly összegeket költött eddig.

Úgy tudjuk, hogy a harmadik támogató az energia szektorból érkezhet, a Magyar Villamos Művek is odaállhat a Fradi mellé. Azt egyelőre nem tudni, mikor kerülhet pont a megbeszélések végére, de a hírek szerint a következő szezon költségvetéséhez mindhárom cég alaposan hozzájárulhat.

Ezt támasztja alá az is, hogy a közelmúltban mind Kubatov Gábor FTC-elnök, mind Orosz Pál vezérigazgató arról beszélt, vélhetően nem lesz új befektető, ellenben szponzorok érkezése várható, amelyek révén biztosított lehet a működés a következő idényre. Az FTC elnöke épp ma reggel beszélt arról a Duna TV-ben, hogy a költségvetést 40%-kal lefaraghatják, ellenben a működés stabil lehet a bevételeknek köszönhetően, a gondot inkább a múlt rendezése okozza, mint a jövő költségeinek előteremtése.

Forrás: pepsifoci.hu

Utolsó módosítás 2014. március 21. péntek, 19:04

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva