Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

200 milliós szponzor érkezik

- 2011. június 18. szombat, 18:21

Sajtó szerint pénz áll a házhoz

Pénz áll a házhoz az Üllői úton! A játékoskerettel együtt - ahogy a Blikk korábban megírta, a legújabb erősítést Lisztes Krisztián(34) jelenti - az anyagi háttér is kezd erősödni, stabilizálódni a ferencvárosi labdarúgócsapatnál.

Lapunk úgy értesült, hogy egy komoly támogatóval szóban már sikerült megegyezni a futballgárdát irányító gazdasági társaság vezetőinek, s hamarosan aláírás is kerülhet a több százmillió forintot biztosító szerződés aljára.

- Ha rend lesz, akkor jönnek a szponzorok is a Fradihoz - nyilatkozta február 25-i megválasztása után nem sokkal a Blikknek Kubatov Gábor (45), az FTC elnöke.

Nos, úgy tűnik, tényleg bizakodhatnak a zöld-fehér szurkolók. A játékosok megkapták elmaradt béreiket, s ahogy már márciusban elsőként jeleztük, a Groupama Garancia Biztosító kész komoly szerepet vállalni a Fradinál. Ez azt jelenti, hogy az Európa-liga-találkozókon, így már a június 30-i selejtezőn is látható lesz a cégcsoport logója az Albert stadionban, valamint a mezeken, de a hosszú távú megegyezésre sem kell sokat várni.

Információink szerint évi több száz, legalább 200 millió forinttal járulna hozzá az FTC működéséhez a  biztosítótársaság, s egyelőre három esztendőre szóló megállapodást terveznek a felek.

Orosz Pál (43) vezérigazgató konkrétumokról nem beszél.

- Valóban tárgyalunk a lehetséges jelöltekkel, és már vannak olyan cégek, melyekkel már közel állunk a megegyezéshez. Szerencsére egyre többen többen bíznak a csapatban és mi is látjuk a fényt az alagút végén- nyilatkozta lapunknak a márciusban kinevezett Orosz.

További szponzorokkal is tárgyal a legutóbbi bajnokság bronzérmese. A focisták elmaradt bérét egy neve elhallgatását kérő támogató átutalt millióiból fizette ki a vezetőség, s az is biztos, hogy a Nike a felszereléseket ingyen bocsátja a klub rendelkezésére. Az is biztos, hogy egy vidéki nagyvállalat, valamint egy gumigyártó is komoly fantáziát lát a Prukner László (50) szakmai igazgató irányította gárdában - azaz kezd kitisztulni az ég az Üllői út felett.

Forrás: Blikk

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva