Most Monizt támadtatja a Blikkel a klub!

FradiMob - 2013. december 02. hétfő, 10:05

Megint a bulvárlapot használják fel...


A szurkolók ellen már felhasználták Nyíri elnöki tanácsadó előző munkahelyét, a Blikk nevű szart, most Monizt támadják.
Várható volt,a módszerek ugyanazok.


Blikk:
Az Újpest elleni Magyar Kupa meccsen és a Videoton elleni bajnokin a pályaedző, Máté Csaba (44) irányítja a Fradit. Moniz távozása előtt még botrányt kavart: a Ferencváros futballcsapatának orvosi stábját tette felelőssé, mert a szeptember 25-én szívinfarktust kapó Trinidad és Tobagó-i védő, Akeem Adams (22) lábát amputálni kellett. Holott a Blikk birtokába jutott informá­ciók szerint a holland szakember tudott arról, a focistának ugyan nem szív- és érrendszeri, de komolyabb egészségügyi problémái vannak.
Tippelhetünk? Nyíritől származik az információ ugye? De ha Moniz tudott erről, akkor a klub vezetősége is tudott erről,ugye?

– A játékos nyáron átesett egy orvosi vizsgálaton, majd kiderült, nem terhelhető, mert lerakódás van az érrendszerében. Ezt gyógyszeres kezeléssel meg lehetett volna szüntetni – mondta a Pécs ellen 2-1-re elveszített szombat bajnokit követően Moniz, majd kritizálta és arrogánsnak nevezte dr. Szelid Zsoltot (40), a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának munkatársát, az FTC stábjának a tagját, s megjegyezte, nem kap semmiféle felvilágosítást a labdarúgó álla­potáról.

A Blikk természetesen megkereste Szelid Zsoltot, aki megdöbbent a tréner szavain. – Megértem, hogy a szakembert sokkolta, ami a játékossal történt, de ez nem magyarázat a kifakadására. Ricardo Moniz naponta többször meglátogatja a futballistát, rendszeres tájékoztatást kap Adams állapotáról – nyilatkozta Szelid. – Amikor a focista Budapestre érkezett, a kardioló­giai és sportorvosi vizsgálata megfelelő eredménnyel zárult, de a mozgásszervi vizsgálatok problémákat vetettek fel, így az orvosi stáb nem támogatta a leigazolását. Azért került a Ferencvároshoz, mert a kérésünk ellenére Moniz ragaszkodott hozzá. Sőt a holland tréner tudott róla, hogy a labdarúgónak az édesapja kardiovaszkuláris probléma miatt halt meg, de nem tartotta fontosnak, hogy ezt megossza velünk, ahogy erről a sportoló sem beszélt.
Adams már a szeptember 25-i edzésen rosszul volt.
Erről a rosszul létről tudott a klub vezetősége,ugye? 

Talán legnehezebb feladataként jellemezte a Puskás Akadémia elleni bajnoki mérkőzést Moniz
Padlón a Fradi
– Megtudtuk, hogy a védő azon a napon, amikor kórházba került, már a tréningen sem volt jól – folytatta Szelid. – Erről sem tájékoztatta Moniz az orvosi stábot. Amikor Akeem este telefonált a csapattársának, már kritikus volt az állapota. Kizárólag a városmajori szívklinika dolgozói heroikus küzdelmének köszönhető, hogy még él.

P. N.–P. Z. 
A cikk írói között van olyan,akit a klub megvendégelt a külföldi edzőtáborok során, kivittük őket,ettek-ittak,jól mulattak, ugye?

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva