30 milliót költött egy nap alatt a Ferencváros volt vezérigazgatója

FradiMob - 2014. február 21. péntek, 17:22

Puzsér Róbert véleménye a médiában felkapott ex-Fradi vezérigazgatóról. Kubatov mégsem számoltat el…

1958249_579763495432801_1361162358_n


Amíg a TV2 nem talál egy beszélő tyúkot, addig Berki Krisztián jogosan érezheti magát bebetonozva a csatorna esti műsorsávjába. A súlyosan érzelmi fogyatékos félbűnöző ezúttal azzal henceg a bulvárlapok címoldalain, hogy egy húszmilliós autóval meg egy tízmilliós órával “lepte meg magát”, ugyanis úgy döntött, hogy “megérdemel egy kis kényeztetést”. Kár lenne szó nélkül elmenni amellett, hogy ez a fajta kivagyi vernyákolás mind a mai napig milliárdos szülők celebribanc-sorba sűlyedt bakfislányainak a trademarkja volt, akik a felejthetetlennek szánt tizenhatodik születésnapjukat ünnepeltették meg a környezetükkel ehhez hasonló gesztusok kíséretében.

Személy szerint nagy ívben leszarom Berki feminin oldalát, pont úgy, ahogy Berkit, az állítólagos színészt, vagy Berkit a Fradi-vezért. Szarok rá, hogy honnan van pénze, látható, hogy nem az az intellektus, aki sokáig képes lesz elkerülni a törvény öklét. Abba is beletörődtem már, hogy amíg a reklámok nívója határozza meg a televíziózás színvonalát, addig az ilyen félember-félork kreatúrák képezik az úgynevezett szórakozás tárgyát. Az se érdekelne, ha az Operabálba fölvenné a szép, új tizmilliós óráját, betolná a seggét a húszmilliós kocsijába, aztán azokkal vagizna a többi újgazdag prolinak, mutatva, hogy neki mennyi sok pénze és milyen szar ízlése van.

Csakhogy ezt Berki nem az Operabálban, vagy más – általam kevésbé ismert – újburzsuj péniszdemonstrációk alkalmával teszi, hanem a televízió képernyőjén hergel egy olyan társadalmat, melynek tagjai százezerszám fuldokolnak az adósságban, és akik számára az egzisztenciális félelem épp annyira hétköznapos, akárcsak a mikropénisz a felső tízezer köreiben.

Amit Berki Krisztián folytat, az vegytiszta szociális uszítás. Egy pénzes proli meg azok a paraziták, akik nézettséget kovácsolnak belőle, előre megfontolt szándékkal és gátlástalanul provokálják a társadalom megmaradt igazságérzetét. Baszott veszélyes játék! Ahogy milliószor a történelem folyamán, újra eljöhet a pillanat, amikor azok, akiknek most Berki a pofájába röhög, megjelennek a szép budai villák előtt, hogy a maguk primitív és vérszomjas módján vegyenek elégtételt. Ezt nyilván Berki se akarja, és talán nem is követne el érte minden tőle telhetőt, ha csak húsz centivel tovább látna a slusszkulcsán meg a kibaszott karóráján.


De kubatov minket akar kicsinálni....

Húszmilliós Mercivel és tízmilliós órával dobta fel a kedvét Berki Krisztián. Nem árulja el, miféle üzletekkel szerzi a pénzt, de nem titkolja, van mit a tejbe aprítani, és költekezni is szeret...

Erről hangos a magyar média.

Drága Kubatov, te kis te...
Komoly elszámoltatást ígértél....
Ehelyett a Berki Krisztiánt kell nézni a tv-ben, hogy azzal kérkedik, 30 milliót költ el egy nap alatt.Abban az országban, ahol nagyon sokan csak egyik napról a másikra élnek, és nyögik a különböző hiteleket.
Nem kéne végre lépni valamit?
És...

Nem kéne nyilvánosságra hozni az FTC átvilágításának eredményét? 
Feltéve, ha valóban volt ilyen átvilágítás, és nem csak lehúztátok az ezt kívánó drukkereket...

Vagy csak minket akarsz kicsinálni, mert leírjuk a mocskos dolgaitokat?

Utolsó módosítás 2014. február 21. péntek, 19:41

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva