Doll közölte Leonardóval, távozhat.

m.k. - 2014. június 24. kedd, 15:41

Elfogyott a türelem...

A csakfoci.hu értesülései szerint elfogyott a türelem Leonardóval szemben – a brazil játékossal nem számol tovább a Ferencváros. Úgy tudjuk, hogy Thomas Doll már közölte is a döntését a légióssal, aki késve érkezett vissza a nyári pihenőről, a vezetőedző a csapategység érdekében határozott így.

Mint ismert, engedély nélkül késett a nyári felkészülés kezdetéről Leonardo. A brazil játékos már a távozása előtt is meglehetősen sokat sejtetően nyilatkozott a közös folytatásról, amely alapján nem lett volna meglepő, ha a jövőjét ő sem a Ferencvárosban képzelte volna el.

Ezek után talán nem is jelentett meglepetést, hogy Leonardo nem érkezett időben vissza a felkészülés kezdetére, ami érthetően nem nyerte el az Európa Ligára készülő klub tetszését.

Úgy tudjuk, hogy elfogyott a türelem a kétségkívül jó képességű, ám gyakran fegyelmezetlen játékossal szemben. Értesüléseink szerint a brazil labdarúgóval nem számolnak tovább, Thomas Doll vezetőedző már közölte is a légióssal, hogy a jövőben nem számít rá.

A német szakvezető a csapat egységére való tekintettel nélküle építené fel a jövő Fradiját.


 

http://www.csakfoci.hu/files/imagecache/image_410x286/files/leonardo_sas3.jpg

Utolsó módosítás 2014. június 26. csütörtök, 12:48

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva