Minden hétvégén háború!

m.k. - 2014. november 10. hétfő, 10:58

Forró őszt élünk, kemény tél jön, a devizahitelesek csalódása meg még hátra van...


Egy új blokk itt a mobon: politika.

Nem pártpolitika, és tulajdonképpen nem is politika. Vélemény arról a sok mocsokról és hazugságról ami körülvesz minket ebben az országban. És az FTC-ben.


Minden hétvégén háború

Emlékszel?

Pénteken egybe volt a gyomrunk és készültünk. Diósgyőr, Újpest, Békéscsaba vagy Győr, nekünk mindegy volt, indultunk.

Úgy éltünk, hogy haltunk volna a csapatunkért bármikor! Micsoda játékosok, sportemberek vették magukra klubunk zöld-fehér mezét, ők is fanatikusak voltak vagy azzá váltak, mint mi. Ez volt a sikerünk, eggyéválásunk a családunk titka.

Emlékszel?

Mikor ránk törtek 1994. június 15-én indokolatlanul a Horn-katonák Kispesten? Simi és Nyilasi Tibi mikor testével védett minket? Nem gondoltak ők sem a gumibotra, kardlapra, a következményekre, csak kiálltak mellettünk! Ahogy mi, mindig a FRADIÉRT!

Emlékszel?

Ezért érdemes volt. Volt, aki csak belül, de mindig készültünk, izgalom a tetőfokra hágott, a Fradista szívében mindig készült, de a többség ordenárén nagy bulival, igen, már péntek este harcra készen. Koccintottunk a csapatunk, színünk győzelmére és kerestük az ellent, ők meg hála Istennek, minket, hiszen a mi „játékunk”, több mint futball. Ez így volt fair, így volt rendjén és nem csak a pályán találkoztunk. Akkor a hétvége, minden szombat háború volt.

És ma?

A klubelnökök 2014-re-nagyrészük politikus- háborút varázsolt számunkra minden hétköznapra. A hadüzenet indokolatlanságát semmi nem magyarázza, hiszen Magyarországon így is-fokozatosan- indokolatlanul túlbiztosították a meccseket. A közvéleményt félre és megvezették, hogy a fanatikusok kiirtását megmagyarázzák, elkendőzzék. Mindenhol listáznak, kirekesztenek, megaláznak, nem túlzás: az életben maradásunkért küzdünk mindennap. A fanatizmusnak–politikai okok miatt-üzentek hadat, ezért hígítják fel gyökérnélküli, idegen botlábú játékosokkal azokat a klubokat, ahol még volt néző. Minden egyesület sorra kerül, ha hagyjuk, bár megmondom őszintén a FRADIT leszámítva, a többi nem nagyon érdekel, de azt ellenségeink is elismerik: nélkülünk, Magyarországon nincsen semmi! Sokak szerint egyelőre láthatatlan egyoldalú háborúban vesztésre állunk, de eddig csak tűrtünk. Valami változás elindult az elmúlt hetekben, annak ellenére, hogy keserves hétköznapokat élünk meg. A politikai átrendeződések megkezdődtek, a hétvégi önkormányzati választások ezt bizonyítják. A Kubatov listák csődöt mondtak, nem csak Ózdon!

Forró őszt élünk, kemény tél jön, a devizahitelesek csalódása meg még hátra van. Valljuk be, kibaszott nagy korrupt, igazságtalan anarchiában élünk, ahol a hazugság, a szemfényvesztés az egekig ér. Nem tudom mi vár ránk, de úgy érzem közel állunk a mindennapi háborúhoz!

Tartsunk tisztán a puskaporunkat, vissza kell szereznünk a klubunkat.

Ráadásul ez nagyon régen, nem csak a futballról szól.

Hajrá Fradi! Hajrá Magyarok!

Kovács Géza

Európából kitiltva című könyv pótnyomása megtörtént, az elmaradtak folyamatos postázása folyamatban.

Európából kitiltva könyvből még 250 db van, rendelhető. Ára: 1700 Ft+300 Ft/postaköltség. A 100 Zöld-Fehér történet még korlátozott számban kapható! Ára: 1500 Ft+300 Ft/ postaköltség könyvenként. A Huligán Napló elfogyott. OTP 11773401-11513692 (Buko Zsuzsanna)

Az utalási közlemény mellett ide is adják le a postázási címüket: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Utolsó módosítás 2014. november 13. csütörtök, 17:26

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére