Kocsis Máté: Drogtesztet Orosz Pálnak és a Fradi Secunak!

FradiMob - 2014. december 08. hétfő, 13:46

A z FTC alelnökének javaslata frissített változatban...Kocsis Máté volt parlamenti képviselő, a 8.kerület polgármestere és az FTC alelnöke a következő javaslattal állt elő, most, mikor egyre nagyobb figyelem terelődik Lázár,Rogán,Kósa és a többi fideszes mesés gazdagodására:

"A drog ugyanis életveszélyes, féltjük tőle a gyermekeket és a jövőnket is. Szerintem érdemes lenne bevezetni a rendszeres drogkontrollt a legveszélyeztetettebbek, a döntéshozók és a közvélekedést formálók számára. Így a 12-18 év közöttiekre, a választott politikusokra és az újságírókra vonatkozhatna az évenkénti kötelező drogteszt. Javasolni fogom az országgyűlési frakciónak, hogy a közeljövőben tűzze napirendre a kérdést és a részletszabályok megvitatása után készítsen jogszabály-tervezetet."

A megjelent javaslat óta már az összes szakértő elmondta, hogy a gyerekek tesztjének nincs értelme, nincs visszatartó erő, de igen sokban kerül. Mások egyszerűen csak kinevették Kocsist.

Voltak akik szerint az újságírókat akarják kicsinálni, terrorba tartani ezzel a vegzálással.

Szerintünk a politikusok drogtesztje nem lenne hülyeség.

De olyan teszt kéne, ami évekre visszamenőleg kimutatja a hajszálakból a kábítószer fogyasztását.

És azt szeretnénk, hogy a Kocsis Máté vezette FTC mutasson példát.

Szerintünk a drog visszaszorításának élharcosa Kocsis Máté példát is fog mutatni, és a következő sorokat fogja valamelyik nap a Facebook oldalára:

"Legyen nyilvános drogtesztje Orosz Pálnak az FTC mindenesének és a Fradi Security szurkolói koordinátorainak."

Régóta kérjük ezt, így a tesztet mi fizetjük!

Hajrá Máté!

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva