Koko kiábrándult Orbánból. De Kubatovból még nem.

watchdog - 2015. május 11. hétfő, 14:52

Támogatni sem akarom kedvenc klubomat...


2010:

Kovács István: Támogatni sem akarom kedvenc klubomat

 Már nem kellenek neki a Fradi szurkolók.

Megvette-e az éves bérletét a kedvenc futballcsapata bajnoki mérkőzéseire?

Hat évig volt bérletem az Üllői úton a hármas szektorba, akkor is rendszeresen kijártam a meccsekre, amikor Vincze Géza irányításával a kiesés elkerüléséért küzdött a Fradi. Aztán a kétezres évek elején, amikor Dámosy Zsolt barátom volt a klub elnöke, újra vettem bérletet, mert támogatni akartam a Ferencvárost, igaz már sokkal ritkábban voltam kint a találkozókon. Most azonban nem vettem bérletet, és támogatni sem akarom a kedvenc klubomat, mert nem látom, hol van az FTC. Óriási bajnak tartom, hogy Dragóner Attilán és Lipcsei Péteren kivül nincs más, aki igazán kötődne az egyesülethez. Megnézem az összeállítást, és szomorúan kell megállapítanom, hog ennek semmi köze az én Fradimhoz. Több mérkőzését láttam a csapatnak a tévében, de egyik sem jelentett sportélményt. A fradizmus megmaradt, az újságban először mindig a mi eredményünket keresem, az összefoglalóban is a Fradi meccse érdekel legjobban, de ennyi. Remélem, egyszer megint olyan együttes szerepel az Üllői úton, amivel én is azonosulni tudok. Ebben az esetben, ha nem is lesz időm mindig kimenni a meccsekre, újra megveszem a bérletet, hogy támogassam kedvenc klubomat.

Nem változott semmi.

Talán annyi, hogy Dámossy után egy másik haver lett a klub élén, Kubatov személyében.

Így Koko újra bérletet vett. Szkennereset. És ha már megvette, akkor erről képet is csináltak, és reklámozták vele a szkennert.

Majd Koko a FradiTV riportere lett.

Persze Koko nem csak a szkennert reklámozta, hanem a Fideszt is.

Kovács István az első Orbán-kormány hajráját tolta meg 2002-ben. A kampányban Egerszegi Krisztina mellett ő volt a Fidesz-támogatók közül az egyik híres, sikeres sportolóarc. A támogatás nyilván szívből jött - írja a portál -  de a kormány meg is hálálta a kedvességet: Akkoriban a Széchenyi-tervből 25 millió forintos vissza nem térítendő támogatást kapott Kovács István a Box utca nevű éttermének beindításához.

Most azonban a Hír TV egyik műsorában kijelentette,hogy ő tulajdonképpen sosem volt Fideszes.

“Én soha nem voltam Fidesz-közeli ember. Értékeket és elveket vallottam, amik nagyon sokszor egybeestek a Fidesz értékeivel és elveivel.”

Ezt pedig a magyar média felkapta mert ugye egy kicsit olyan, mintha Kubatov mondaná ezt. Sokak szerint elhagyja a süllyedő hajót.

Koko reagált is rá a Facebbokon, ebből pár sor:

"Jó lenne felfogni hogy ez nem egy foci csapat amihez köt a klubhűség, bármilyen szarul játszik akkor is őrjöngve tapsol a nagyérdemű!! Sőt ha rosszul vezetik az országot akkor az számomra a természetes ha a saját “tábora”, a rajuk szavazó fogalmazza meg legkeményebben a kritikát.. Az elmúlt év néhány kormányzati intézkedése, kommunikációja több mint kritikán aluli..ezt nekik is tudniuk kell.. És nagyon remélem hogy tudjak is és nem azt látják hogy minden rendben.. Amikor ezt egy jobb oldali érzelmű, a párthoz ragasztott közéleti személyiség mondja el akkor az rögtön lehetőséget ad a politikai támadásra.. Menekül a gyáva!!!”

Csak a tisztánlátás miatt:

Kovács Istvánt mi évekig kérleltük,hogy segítsen a Fradi Box szakosztályát újraindítani. Nem pénzt kértünk tőle, hanem szakmai vagy éppen kapcsolati támogatást.

De nem érdekelte a dolog. Valahogy nem egyezett az "értékeivel,elveivel". Aztán pár hónapja megalakult az FTC box szakosztálya.

De valami azt súgja, lesz még tőle  érdekes kijelentés.

Pl. "Én soha nem voltam Fradista. Ismertem Fradistákat, és nagyon sokszor ott voltam velük, amikor éppen mérkőzés volt."Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva