Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Miért beteg a Magyar Foci?

- 2011. augusztus 18. csütörtök, 20:11

Kupasorsolás bohózat alá emelesz.


Érdeklődéssel indultam a Magyar Futball főhadiszállás luxus ingatlanjába, a pártatlannak hirdetett Magyar Kupa sorsolásra. A körülményekre nem lehet panasz, ebben már verjük a Világot. A pogácsa friss volt, az ásványvíz hideg, Kb. ebben ki is fújt a tudomány.
Maga a sorsolás kissé fapados módon zajlott, amit leszarnék, de a koncepció érthetetlen, zavaros maszlagja letompított. A kaotikus kiemelési rend, valami zagyva területi besorolás...stb épített érthetetlen falat az értelmes humánbázis, és az "Alkotók" közé. Néhányan megpróbálkoztak bátortalan kérdéseket intézni, de hamar feladták, mert a válasz még nagyobb baromság volt. Pedig kő egyszerű a válasz, amatőr csapatok nem kerülhetnek a komolyabb pénzek közelébe. Ha nyíltan kimondták volna, nem születnének ehhez hasonló vádaskodások. Amellett nem értem, minek a hercehurca, mikor az egész Kupa lejátszott dolog. Ezek után még csodálkoznak, miért járunk fényévekre a világ labdarúgásától? Íme, egy szegmens. Bravó emelesz!

(ffc2008.hu)

“Ebben a rovatban szurkolótársaink beszámolói olvashatóak, tartalmukért az FSzSz felelősséget nem vállal és az ott olvasható vélemények nem mindig azonosak szervezetünk álláspontjával.
-FSzSz-”

Utolsó módosítás 2012. szeptember 18. kedd, 10:26

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva