Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Havi két millió

- 2011. augusztus 23. kedd, 18:11

Miből él a Ferencváros?

Ki állítja talpra a Ferencváros labdarúgóit? A kérdés természetesen a klub vezetőségét is foglalkoztatja, ám bennfentesek szerint még mindig nem dőlt el, ki veheti át végleg a focicsapat irányítását.

Egy biztos, bárki érkezik, legfeljebb annyit kereshet, mint a leváltott szakmai igazgató, Prukner László (50), márpedig ő a hírek szerint mintegy nettó kétmillió forintos havi fizetésért dolgozott.

Pruknernak azt követően kellett mennie, hogy együttese az első öt bajnokin összesen két pontot szerzett. Helyére ideiglenesen, két mérkőzésre a segítője, a pályaedző Nagy Tamás (47) került, ám vele sem szárnyalt a csapat, otthon kapott ki 2-1-re a Haladástól, így lehet, jövő héten már más irányítja a zöld-fehéreket. De hogy ki, arról állítólag még nem született döntés.

– Magyar vagy európai szakember jöhet szóba, egyelőre gyűjtik az adatokat a jelöltekről, s várhatóan fiatalabb szakember kerülhet a padra. Egészen biztos, hogy csak a jövő héten határoznak az ügyben, megvárják a vasárnapi Vasas elleni bajnokit – közölte lapunkkal neve elhallgatását kérő informátorunk.

Persze még azt sem lehet kizárni, hogy Nagy folytathatja a munkáját – bár ehhez vasárnap mindenképpen nyernie kellene az együttesnek –, ugyanakkor már jelöltek neve is felvetődött. Tegnap például az interneten arról írtak, hogy a brazil Paulo Luiz Campos (54) szívesen lenne tréner az Albert stadionban, ám őt aligha választja a vezetőség, ahogyan a szóba hozott Tornyi Barnabást (58) sem.

Egyébként a döntést az anyagiak is befolyásolják, a Fradi hónapok óta nehézségekkel küszködik, még az is előfordult, hogy az elnök Kubatov Gábor (45) a saját házára vett fel kölcsönt, s így biztosította a csapat működését. Ilyen előzmények után biztosnak tűnik, ha nem marad Nagy Tamás, nagy gázsit kérő sztáredző akkor sem érkezik. Igaz, így is vonzó lehet az FTC a szakembereknek, ugyanis az előd Prukner járandóságáért még Nyugat-Európából érkező trénert is szerződtethetnek.

(Blikk)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva