Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

A Bors Újpesten is szartkavar

- 2011. október 28. péntek, 16:36

Nem nyugszik a szennylap!

Bors: A bulvárlap cikkében azt írja, a Szigetszentmiklóson büntetőkkel megnyert kupameccs után nagyjából 20, erősen ittas újpesti szurkoló várta a csapatot a Megyeri úton, a megjelentek pedig amellett, hogy szidalmazták a labdarúgókat, majdnem megütötték Barczi Dávidot és Zoran Szpisljak vezetőedzőt. A küldöttség a klubházba "menekült", a futballisták később nagy nehézségek után tudták csak elhagyni az épületet.

A pepsifoci.hu megkeresésére lila-fehérek mestere cáfolta, hogy a Bors által említetteknek megfelelő, durva inzultus érte volna a csapatot.

– Valóban megvártak minket néhányan a szigetszentmiklósi mérkőzés után, és az igaz, hogy beszélgettünk egymással. Több minden szóba került: a jelenlegi szereplés, a csapat helyzete, a jövő. Amikor a Ferencváros elleni vereség került szóba, akkor tényleg érezhető volt, hogy ott vannak az érzelmek a szurkolókban, de erre azt mondom, hála Istennek. Arról viszont szó sem volt, hogy kulturálatlan, netán fenyegető lett volna a hangnem bárkivel szemben, megbeszéltünk egymással sok mindent. Nem tudom, honnan szedték mindezt… Ez kevesebb volt annál, mint ami a Fradinál történhetett pár hete… – utalt Szpisljak arra, hogy szeptember végén 30-40 fekete ruhába öltözött drukker lepte el a pályát az FTC egyik edzésén és elbeszélgetett a játékosokkal.

A tréner cáfolta azt a sajtóinformációt is, hogy megjelent drukkerek szemmel láthatólag ittasak lettek volna.

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva