Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Borzalmas színvonalú mérkőzésen nyertünk Siófokon

- 2011. október 30. vasárnap, 19:51

Olykor szép támadásokat vezetve, magabiztosan vertük a siófoki csapatot egy borzalmasan gyenge mérkőzésen

Az egyre jobb formában lévő vendégek azzal a tudattal léptek pályára, hogy ha nyernek, feljönnek a 12. helyre, és nagyobb elánnal is kezdték a találkozót – ám csak két percig tartott a zöld-fehér rohamhömpöly, és a következő negyedóra borzasztóan unalmasra sikeredett. Az első helyzet zárta le ezt az időszakot, de Aleksandar Jovanovic rosszul találta el a labdát nagy helyzetben. Sajnos egy újabb tízperces üresjárat következett, amelyről mindennél ékesebben mesél, hogy két gyengébb fajta Somalia-beadás volt ünnepi fénypontja.

A 26. percben váratlanul vezetést szerzett a Ferencváros: Mark Otten 40 méteres előreívelését Pölöskey Péter az ötös sarkáról háttal fejelte a bal felső sarokba.

A játékrész hajrájáig a rossznyelvek szerint falusi legelőkre illő labdakergetést láthattunk magyar bajnoki címén, majd a hajrában előbb Fehér Zsolt szerzett kis híján egy ravasz és finom bokamozdulattal öngólt, később Martin Klein egy szöglet után két méterről is képes volt fölé fejelni.

Egy-egy életerős, tizenhatos környéki lövés csempészett kevéske izgalmat a második félidő első húsz percébe, amelyet a maga teljességében talán csak a stadionban ugráló maroknyi félmeztelen ferencvárosi ultra élvezett. Aztán, ha lehet ilyet mondani, tovább süllyedt a színvonal, egészen addig, ameddig Juha Hakola előbb távolról el nem találta a felső lécet, majd a 75. percben 17-ről útjára nem bocsátott a léc alá egy föld-levegő rakétát.

Ezzel ki is alakult a 02-es végeredmény, hiszen a hajrában már nem tudott újítani a Siófok, és a további távoli ferencvárosi lövések sem értek célba. Teljesen megérdemelten győzött Détári Lajos együttese.

Edzői nyilatkozatok:

Détári Lajos: - Nagyszerűen játszott a csapat. Profi módon hoztuk le a meccset. Nagyszerűen védekeztünk és jól támadtunk. Talán csak egyszer kellett Jova Leventének védenie. Nagyon örülök, hogy Pölő jól teljesít, de mellette még vannak embereink, akik nagyon jól teszik a dolgukat. Szeretnénk megnyerni a hátralévő 3 meccsünket.

Mihalecz István: - Mindent elmond a játékunkról, hogy a 77. percben volt az első kapura lövésünk. Hát gyakorlatilag a játékunkról ennyit. Itt nekem a hitünkkel, a felfogásunkkal volt probléma. Volt olyan játékos, akinek csak az orrán nem fűzték át a labdát. Minden tekintetben jobb volt ma a Ferencváros.

Mérkőzés összefoglalója:

 

(nso , focinews.com)

Utolsó módosítás 2011. október 30. vasárnap, 20:00

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva