Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Magyar Kupa: Vasárnap sorolnak

- 2011. november 03. csütörtök, 10:26

Az eddigiektől eltérően, ezúttal a Harmadik Félidő műsorában lesz megtekinthető, a Ferencváros - Paks bajnoki mérkőzés után.

A Sport TV és az MLSZ közötti együttműködés jegyében a tévénézők élőben láthatják a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének, azaz 5. fordulójának a sorsolását. Az eseményre a Harmadik Félidő vasárnapi adásában kerül sor, a sorsolást - az MLSZ Versenybizottsága, illetve Versenyszervezési Osztálya képviselőinek jelenlétében - a műsor vendégei végzik majd el.

 

A legjobb tizenhat között nincs kiemelés, így elvben összejöhet akár egy Ferencváros- Újpest rangadó vagy egy FTC-MTK örökrangadó is. Az egyetlen „irányított” sorsolásra a kaposváriak miatt kerül sor: a Rákóczi első és második csapata biztosan nem fog összekerülni.

A Magyar Kupa 5. fordulójának nyilvános sorsolása a csapatok képviselőinek jelenlétében kerül sor, a mérkőzéseket pedig - amelyek közül a legérdekesebbet élőben közvetíti a Sport TV - november 30-án és december 3-án rendezik meg.

A Magyar Kupa legjobb 16 mezőnye:
Baja, Békéscsabai Előre, DVSC-TEVA, DVTK, Ferencváros, Győri ETO, Haladás Sopron Bank, Kaposvári Rákóczi, Kaposvári Rákóczi II, Kecskemét, Kozármisleny, MTK, Pécsi MFC, Putnok, Újpest, Videoton.

Az első mérkőzéseket november 30-án, a visszavágókat december 3-án rendezik meg.

(Sport TV)

Utolsó módosítás 2011. november 03. csütörtök, 10:30

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva