Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Közlemény

- 2011. november 03. csütörtök, 16:13

Nem kell szurkolói kártya a hétvégi bajnoki mérkőzés megtekintéséhez

Az FTC mai elnökségi ülésén az a döntés született, hogy a Ferencváros futball csapata vasárnap a bajnoki mérkőzését egyszeri alkalommal, név nélküli fekete mezben játssza. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani ezért a gesztusért a szponzorainknak, a Seat Magyarországnak, a Groupama Garancia Biztosítónak és a bajnokság névadó szponzorának, az OTP-nek.

Az FTC vezetése úgy határozott, hogy kivételesen erre a mérkőzésre, a jegy megváltásához nem szükséges a szurkolói kártya. A kártya nélkül jegyet vásárlókat arra kérjük, hogy a 3-as, illetve a 6-os kaput vegyék igénybe a belépéshez. A szurkolói kártyával rendelkezők a már megszokott módon vásárolhatják meg jegyüket és juthatnak be a stadionba.

Kérjük a szurkolókat, hogy alkalomhoz illő öltözetben, lehetőség szerint mindenki gyertyával érkezzen a mérkőzésre, hogy annak kezdete előtt egy közös gyertyagyújtással emlékezhessünk meg Albert Flóriánról, hazánk egyetlen aranylabdás futballistájáról.

A Császárt vasárnap délben az Óbudai temetőben helyezik végső nyugalomra, a temetés mindenki számára nyilvános, de a temető szűkös befogadóképessége miatt, aki teheti szombaton, a róla elnevezett stadionban felállított ravatalnál rója le kegyeletét.
Ferencvárosi Torna Club közleménye

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva