Adóhatóság vizsgálja a Fradi Securityt!

Administrator - 2011. november 17. csütörtök, 19:45

20 millió a tét!

Kubatov Gábor szerint rend van a klubnál, ami persze neki köszönhető, és e rend miatt sorban állnak nálunk a leendő szponzorok. E rend miatt jött az uzsorás cég és emiatt érkezik majd a Hankook is. Tehát a rend miatt jönnek, és nem azért, mert "a 2/3-ad rájuk szólt".
Ebben a nagy rendben,mint elmondta, csak a szurkoló a rendetlen.

Azonban mások hozhatnak szégyent a klubra! Nem, most nem Tippmix Lórira gondolunk, vagy éppen a Császár megalázóira, hanem a Fradi Security számlapiramisára!
Ez a cég, amelyik nem engedte be Albert Flóriánt a róla elnevezett stadion főbejáratán csak a mosókonyhán, ez a cég ellen most a NAV, az adóhatóság vizsgálódik.
Sorra hívják be az őröket, a különböző cégek, különböző vezetőit.
Rengeteg cégvezetőről van szó, mert a Fradi Security valójában több tucat cég alkotta piramis.
A klub és a zrt által megbízott Fradi Security 4-5 alvállalkozóval dolgozik, ezek a cégek alatt újabb 4-5 cég van és így tovább. Ide-oda mennek a számlák, sokszor a biztonsági őrök sem tudják, hogy aznap éppen melyik cég neve alatt dolgoznak. A piramis alján hajléktalanok nevén lévő erre specializálódott cégek zárják a sort.
A Fradi Security egy év alatt kb.80 milliót kap a munkáért plusz az ÁFA-t. Ez kb.20 millió. (És ott vannak még a különböző járulékok.)
Ha jól működik a piramis, akkor ez a 20 millió valakik zsebében marad, és így az állam nem kapja meg a neki járó adókat.
Ezért vizsgálódik most a NAV.
Ebben a nagy rendben...
Talán ezt kéne megszüntetni a nagy saskirálynak, mert mint írtuk, a szponzor ezért nem akar a klubhoz jönni, nem akarja, hogy a pénzét bűnözők vigyék el.
Na persze, ha rászólnak, hogy jönnie kell...
De a pénze ez esetben is inkább a klubnál maradjon!

(legyek)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva